2022. ODLETITE u KOPENHAGEN uz Integral Zagreb na 4 dana/ 3 noćenja u hotelu 3* s doručkom + prijevoz avionom! Uživajte u ulicama sa šarenim zgradama & dvorcima, za samo 2549 kn/ osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz zrakoplovom kompanije Croatia Airlines, na relaciji Zagreb - Kopenhagen – Zagreb! Kupon vrijedi isključivo za termin: 06.- 09.01.2022. RASPRODANO!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB - KOPENHAGEN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 06:30 sati, kod šaltera informacija. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za Kopenhagen na liniji OU 480 u 8:05 sati. Dolazak u Kopenhagen u 10:30 sati. Slijedi transfer do hotela, uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. 

Odlazak na razgled grada s pratiteljem putovanja: Rådhuspladsen - Gradska vijećnica, ulica Amagertorv, Christiansborg - sjedište danskog parlamenta i vrhovnog suda, stara burza, Nyhavn – najslikovitiji dio Kopenhagena, sa šarenim zgradama i mnoštvom kafića i restorana, gdje je velik dio svog života proveo i H.K.Andersen, Amelienborg - zimska rezidencija danske kraljevske obitelji.

 Nastavak razgleda do Kastelleta, jedne od najbolje očuvanih obrambenih utvrda u sjevernoj Europi, a danas javni park ispred kojeg se na morskoj hridi nalazi statua možda najpoznatije stanovnice Kopenhagena – Male sirene. 

Posjet Nyboder ulici s dugim nizom prepoznatljivih žutih kuća iz 17. i 18. stoljeća, koje su nekoć služile kao smještaj za pomorce, te šetnja do velebnog dvorca Rosenborg, nekad ljetne rezidencije kraljeva, a danas muzeja u kojem se čuvaju krunski dragulji. Slobodna večer za samostalno istraživanje grada. Noćenje.

2. dan: KOPENHAGEN – fakultativni izlet HELSINGOR
Doručak. Predlažemo izlet vlakom prema sjeveru Danske do grada Helsingøra, udaljenog od Kopenhagena 45 minuta vožnje. 

Posjet Kronborgu, jednom od najpoznatijih dvoraca na svijetu zahvaljujući W. Shakespeareu, koji je radnju svoje najpoznatije tragedije „Hamlet“ smjestio upravo u ovaj dvorac, sagrađen u 15. stoljeću. Danas se dvorac nalazi pod zaštitom UNESCO-a; svake godine se u dvorištu dvorca izvodi „Hamlet“, još od davne 1937. Predlažemo i posjet Pomorskom muzeju (M/S Museet for Søfart), te šetnju šarenim uličicama Helsingøra. 

Slobodno vrijeme za ručak te povratak vlakom u Kopenhagen. U poslijepodnevnim satima predlažemo vožnju brodom po kanalima Kopenhagena i posjet zabavnom parku Tivoli. Noćenje.

3. dan: KOPENHAGEN – fakultativni izlet MALMO
Doručak. Predlažemo izlet vlakom u susjednu Švedsku, preko Oresundskog mosta, najdužeg kombiniranog most-tunela u Europi. 

Nakon 35-minutne vožnje slijedi šetnja Malmöom, koji je sve do 17. st. bio dio Danske. Danas Malmö uspješno spaja tradiciju i burnu povijest sa suvremenim načinom života. Jedna od znamenitosti grada je toranj Turning Torso, spektakularni vijugasti neboder, koji je sa svojih 190 metara najviša zgrada Skandinavije. 

Povratak vlakom u Kopenhagen u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualni posjet brojnim muzejima i galerijama Kopenhagena ili jednostavno provedite vrijeme u jednoj od najdužih shoping ulica u Europi, Ströget - dužine preko 1 km. Noćenje.

4. dan: KOPENHAGEN - ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Zagreb na liniji OU 481 u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:40 sati.