NOVO! Lifiting učinak i pomlađivanje uz FRAKCIJSKU RADIOFREKVENCIJU! CrnoJaje i Laser&Beauty centar Hera RIjeka otkrivaju nekirurški tretman koji cilja na fine linije i bore, uz 50% popusta...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite opciju 1. koja se odnosi na lice ili opciju 2. za lice, vrat i dekolte! Kupon vrijedi do 31.01.2022.

FRAKCIJSKA RADIOFREKVENCIJA

Frakcijsko radiofrekventno (RF) pomlađivanje kože je neinvazivni tretman koji isporučuje toplinu u dermalno tkivo dok vanjski sloj kože (epidermis) ostaje netaknut. Time se potiče proizvodnja kolagena i elastina što rezultira pomlađivanjem kožnog tkiva.

Tijekom tretmana zahvaćeno je samo 5% epiderme kako bi se omogućilo da toplina uđe u dublje kožno tkivo, tako da je brzina cijeljenja brza s malim zastojima. RF se koristi za poboljšanje finih bora, osobito područja oko očiju, opće teksture i izgleda kože te ranih ili blagih ožiljaka od akni.

ZAŠTO ODABRATI FRAKCIONALNU RADIO FREKVENCIJU?
Zaglađuje kožu, smanjuje bore…
Povećanje razine kolagena uvijek je korisno za smanjenje bora. Frakcijska radiofrekvencija pojačava proces. Toplina koju stvara dodana energija radiofrekvencije djeluje na sužavanje temeljnih slojeva kože, pomažući dodatno izgladiti čak i najteže linije i bore.

Prodire dublje u kožu…
Frakcijska radiofrekvencija je u stanju adresirati dublje slojeve kože bez stvaranja značajnih oštećenja gornjih slojeva kože. To je zbog toga što se energija radiofrekvencije isporučuje preko vrha svake igle do dubokih slojeva kože kako bi se potaknula proizvodnja kolagena i zategla koža.

Bolje za ožiljke od akni…
Svi ožiljci, uključujući ožiljke od akni, su čvrste mrlje debele i oštećene kože. Frakcijskom radiofrekvencijom razbijamo tvar ožiljaka bolje nego samo ubodom igle. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 091 543 1834 uz KOD i ID kupona po primitku.