NOVO! Provedite Božić u srcu prirode gornjeg Međimurja - vrhunski opremljena kuća za odmor Sukha House poziva Vas na 3 dana i 2 noćenja za 4 ili 6 osoba već od samo 1899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Sukha kući za odmor mi stavljamo fokus na VAS i na vašu povezanost s prirodom i samim sobom. Smještena u srcu prirode, poziva vas da opustite oči u najzelenijem zelenilu, zaronite u raznolikost Međimurja i iskrsnete u ljekovitoj moći svježeg zraka... Kućni ljubimci su dobrodošli! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 24.12.-26.12.2021.

Kuća za odmor Sukha

Sukha (sanskrt, pali; devanagari) znači sreću, zadovoljstvo, lakoću, radost ili blaženstvo, na sanskrtu i paliju. Među prvim spisima, ‘sukha’ se javlja kao kontrast ‘preyi’ što znači prolazno zadovoljstvo, dok užitak ‘sukha’ ima autentično stanje sreće u biću koje je trajno.

Zakoračite iz kuće ravno u prirodu ili otkrijte što Međimurje nudi. Jedno je sigurno – napustit ćete kuću Sukha osjećajući se preporođeno.

Kuhinja: potpuno opremljena i opskrbljena; perilica suđa, pećnica pune veličine, aparat za kavu, stol za 4 osobe, unutarnji i vanjski barski stol za 2 osobe

Dnevni prostor: kamin, sofa i 2 stolice, satelitski Max TV, uredski stol s pisačem, Chill & Yoga Gallery, društvene igre, izbor knjiga (100 +)

Kupaonice: 1x kupaonica s tušem, 1x kupaonica s kadom, perilica za rublje, ručnici, sušilo za kosu, besplatne toaletne potrepštine

Spavaće sobe: 2 spavaće sobe (160×200, 140×200 kreveti), sef za pohranu, ormari i ladice, glačalo i stol za glačanje, dječji krevetić na zahtjev.

Vanjski prostor: terasa s prostorom za sjedenje i otvorenim pogledom prema prirodi, 2 ležaljke, roštilj, parking za 5 automobila, prostor za sjedenje, 2 bicikla, set za badmintom.

Jeste li znali da je kuća za odmor Sukha idealna za aktivnosti na otvorenom kao što su joga, pilates, badminton, a na raspolaganju vam je i roštilj ako želite istražiti svoje kuharske vještine. Po dolasku, u kući ćete pronaći naš Sukha Living Magazine u kojem ćete pronaći ideje kako provesti vrijeme u kući za odmor Sukha, te neke cool vježbe za pilates.

Kao predani ljubitelji i vlasnici kućnih ljubimaca, znamo koliko je važno da se svaki član obitelji računa. Za razliku od vas, kućni ljubimci u Sukha Vacation Houseu borave besplatno jer vjerujemo – sretan ljubimac čini sretnog vlasnika, a mi smo sretni kad su naši gosti sretni.