NOVO! U zelenoj oazi veličanstvenog Dubrovnika - Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*! Zimski odmor na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom + unutarnji bazen & SPA zona, sve za 2 osobe i samo 1352 kn!

171 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Parking GRATIS! Dodatna pogodnost ponude je uključena boravišna pristojba te korištenje fitness-a! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 01.02.22.(rasprodani termini: 31.12.21.)

DOŽIVITE VRHUNSKI ODMOR U DUBROVNIKU

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik je smješten u zelenoj oazi poluotoka Babin kuk, na samo 15 minuta od Starog grada Dubrovnika.

Posljednjih pet godina nositelj je prestižne nagrade "World Travel Award" kao vodeći hotel u Hrvatskoj koji nudi najvišu razinu usluga i sadržaja.

SUPERIOR DVOKREVETNA SOBA - MORSKA STRANA
Opremljenost: bračni/ odvojeni kreveti, max. 2 odrasle osobe i 1 dijete, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacija/ grijanje.

Dijete do 2 godine koje spava s roditeljima GRATIS!

RESTORANI I BAROVI U HOTELU VALAMAR LACROMA DUBROVNIK
Oduševit će vas savršen hotelski doručak. Svom gurmanskom užitku možete nazdraviti uz izvrsna vina lokalnih vinarija i u show cooking restoranu ili jednom od četiri hotelska bara za ugodna dubrovačka druženja. 

31.12.21. regularna pansionska večera (nema gala večere/dočeka)!

RESTORAN MEDITERRANEO
Kušajte nikad bogatiji bife doručak i slasne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje za večeru u Mediterraneo restoranu. Uživajte u opuštenoj atmosferi i promatranju kuhara koji pripremaju i služe jela pred gostima.

UNUTARNJI BAZEN
Bazen sa slatkom vodom koji se prostire na 189 m2, a na korištenje su Vam dostupne ležaljke i ručnici.

BALANCE MEDITERRANEAN SPA BY VALAMAR
Balance Mediterranean Spa by Valamar poseban je, opušteni wellness svijet na gotovo 1000 m2 u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Sav uronjen u tople boje zemlje i mirise oleandra i hibiskusa pruža raskošne masaže i spa tretmane s esencijama Mediterana.

*Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

ADULTS ONLY - SPA centar je na raspolaganju isključivo gostima starijim od 16 godina
Sadržaji SPA zone: parna kupelj, finska sauna, soft sauna, sauna lounge, soba za opuštanje s vodenim krevetima te Organic Bar sa ponudom svježeg voća, orašastog voća, čajeva i aromatizirane vode.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.