NOVO! Moderni pristup tradicionalnoj gastronomiji na predivnom imanju ETNO PARK ZAGREB! Odaberite pašticadu s njokima ili teletinu i krumpir ispod peke + čaša vina & fritule, od samo 85 kn/ osobi!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite opciju 1) pašticada sa domaćim njokima ili opciju 2) teletina i krumpir ispod peke, a obje opcije uključuju čašu vina (ŠAFRAN) i porciju fritula te vrijede za RUČAK ili VEČERU! Kupon vrijedi do 29.01.2022.

ETNO PARK ZAGREB
Osim božanstvenih gastro delicija kojima ćete zadovoljiti svoje okusne pupoljke, ostala osjetila zadovoljit ćete pogledom s terase restorana na prekrasnu livadu i „open space“ zelenila. Ovo utočište nadomak centra Zagreba (samo 20-ak minuta vožnje autom), a opet daleko od buke i zagađenja, može biti vaše baš SVAKI DAN.
Dođite, povedite prijatelje, obitelj, djecu, ma dođite i sami – u svakom slučaju naši chefovi će se pobrinuti da se osjećate kao poseban gost. 

Radno vrijeme: utorak - nedjelja (10- 22 h). Konzumacija isključivo u restoranu.

Osim što smo poznati po tome da sami spravljamo svoju tjesteninu i domaći kruh, poznati smo i po mnogim domaćim slasticama za čiju pripremu nabavljamo namirnice upravo iz vlastitog voćnjaka.
Red jabuka, red bresaka, red šljiva pa trešnji – sve to pronaći ćete na našem imanju, ali i u domaćim štrudlama, nezaobilaznim palačinkama, pitama…  i raznoraznim kolačima kojima možete počastiti svoje nepce.

.

Prije kupnje preporučamo provjeru raspoloživosti termina, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija minimalno 1 dan ranije na 091/ 1200-184.

Kako Etno Park Zagreb ima i registrirani OPG, znajte da će se isključivo svježe i kvalitetno povrće i voće pronaći na tanjuru. Osim toga, sezonska jela poput zelja, krpica, sarme, bunceka… još su neka od famoznih jela našeg restorana.