Provedite bajkoviti zimski odmor na Vlašiću uz 3 ili 4 noćenja s doručkom, opuštanje u bazenu i wellnessu u luksuznom Hotelu Blanca Resort&Spa, a sve za 2 osobe i već od samo 2092 kn!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina GRATIS! Ne propustite jedinstveni doživljaj zimskog odmora na popularnom Vlašiću uz bogatu ponudu koju je za Vas pripremio Hotel Blanca Resort&Spa... Kupon vrijedi od 12.12.2021. do 31.01.2022.; zauzeti termini 24.12.2021.-08.01.2022.

! TOP ! Prvih 10 rezervacija Hotel nagrađuje - besplatni upgrade sobe !

HOTEL BLANCA RESORT&SPA smješten je u samom srcu Srednje Bosne, na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Kao hotelski kompleks od pet zvjezdica, Hotel Blanca Resort & Spa svojim gostima nudi luksuzne sobe i apartmane te mnoštvo sadržaja unutar i izvan hotela.

Naši gosti će daleko od gradske vreve uživati u sadržajima hotela. WELLNESS CENTAR MONT LHOTSE predstavlja najmoderniji wellness centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i nudi bazene, jacuzzi, saune, masaže i različite spa tretmane. 

Opustite se uz hotelski bazen i wellness...

Wellness centar Mont Lhotse jedna je od omiljenih turističkih lokacija posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i svijeta, bez obzira da li provode noći u Hotel Blanca Resort & Spa ili ne. Opustite se i izliječite duh i tijelo kroz naše wellness programe! Zaronite u kristalno čistu vodu zatvorenog bazena Hotela Blanca Resort & Spa. Optimalna temperatura omogućit će vam da uživate u svim blagodatima vode; svaki zamah ruku vodi većoj opuštenosti duha i snažnijem tijelu.

Kao jedna od osnova wellnessa, sauna predstavlja savršen odabir ukoliko želite napraviti potpunu detoksikaciju organizma. Moderne i tradicionalne saune iz cijelog svijeta na jednom mjestu, u Wellness centru Mont Lhotse!

Naše sobe su opremljene kako bi zadovoljile istančane ukuse i potrebe svakog gosta, bez obzira da li dolaze u poslovne ili privatne svrhe. Vaša soba u Hotelu Blanca Resort & Spa ostvarit će funkciju doma kojim se širi smijeh ili poslovnog okruženja u kojem dostižete vrhunac svoje produktivnosti. 

Standard soba je prvi nivo naše visokokvalitetne ponude. Podsjetit ćemo vas zašto je kvalitetan san iznimno važan uz naš King Size bračni krevet (zip system podržava single i double use). Pogledajte omiljene serije i televizijske emisije u visokoj rezoluciji na hotelskom kablovskom sistemu.

Dodatne pogodnosti: planinski čaj u Ski Bar Pahuljica ili Blanca (jednom za vrijeme boravka) i 30% popusta na masažu!