Provedite bajkoviti zimski odmor na Vlašiću uz 3 ili 4 noćenja s doručkom, opuštanje u bazenu i wellnessu u čarobnom Hotelu Pahuljica, a sve za 2 osobe i već od samo 1872 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina GRATIS! Počastite sebe i dragu osobu ili obitelj pravim zimskim odmorom kao iz bajke uz bogatu ponudu Hotela Pahuljica... Kupon vrijedi do 28.02.2022.

! TOP ! Prvih 10 rezervacija Hotel nagrađuje - besplatni upgrade sobe !

Otrgnuli smo fragment bajke i smjestili ga na Vlašić...

Simbolički, planina predstavlja vječnost i snagu, te je neodvojiva od ljudskog postojanja. Pozivamo vas da budete jedno sa planinom u HOTELU PAHULJICA na Vlašiću.

 

Smješten kraj početne stanice ski lifta Babanovac, Hotel Pahuljica je planinski hotel sa četiri zvjezdice i mjesto susreta tokom čitave godine. Spoj tradicionalnog i modernog dizajna provlači se kroz 32 luksuzno opremljene sobe te kompletan interijer hotela kojim je naglašena naša povezanost sa prirodom.

Hotel Pahuljica je izgradio renome u poslovnom svijetu zahvaljujući svojoj multifunkcionalnoj kongresnoj sali koja se može transformirati u skladu sa zahtjevima klijenata. 

Opustite se uz hotelski bazen i wellness...

U WELLNESS CENTRU BODY & SOUL naš cilj je da vam pomognemo uspostaviti potpuni balans između uma i tijela jer smo svjesni da oboje mogu raditi savršeno samo u stanju potpune ravnoteže. Snage vode i vatre pomoći će vam da stabilizirate svoje biće – na raspolaganju su vam zatvoreni bazen i saune. 

Izađite iz svoje komfort zone i ostanite u formi čak i na odmoru u fitness zoni Body & Soul, a za potpunu revitalizaciju prepustite se našim fizioterapeutima koji će za vas odabrati najbolju vrstu masaže u skladu sa vašim zahtjevima i potrebama.

Privatnost i udobnost – svaka od 32 sobe u Hotelu Pahuljica izgrađena je i opremljena upravo u skladu sa ciljem zadovoljenja potreba naših gostiju za ovim elementima. Moderne, luksuzno opremljene sobe dostupne su u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim varijantama.

Svaka soba sadrži stilski odabran namještaj za opuštanje i produktivne radne sate, mini bar, televiziju sa pristupom kablovskom sistemu, kao i besplatan pristup brzoj Wi-Fi vezi. Bez obzira da li ste naše gošće ili gosti iz privatnih ili poslovnih razloga, garantiramo vam trenutke inspirativnog mira i tišine, poput onih u dugim, snježnim vlašićkim noćima.

Dodatne pogodnosti: planinski čaj u Ski Bar Pahuljica ili Blanca (jednom za vrijeme boravka) i 30% popusta na masažu!