NOVA GODINA u SARAJEVU s Travelegom - 3 dana/2 noćenja s doručkom i wellness u Hotelu Hollywood 4* + autobusni prijevoz + ulaznica za Vrelo Bosne + razgled Sarajeva... SAMO 839 kn/osobi!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz ZAGREBA, VARAŽDINA I ČAKOVCA! Kupon vrijedi za 1 osobu te isključivo za termin 30.12.2021. - 01.01.2022.

POLASCI

Čakovec - 03.30h parkiralište kod dvorane graditeljske škole Čakovec

Varaždin - 04.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)

Zagreb - 05.30h parkiralište kod hotela Zovko (kod Pevexa)

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu + voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja + smještaj u hotelu Hollywood 4* na Ilidži u Sarajevu na bazi 2 noćenja s doručkom u 1/2 (dvokrevetnim) sobama + korištenje bazena, saune i fitness centra hotela Hollywood + boravišnu pristojbu + ulaznicu za Vrelo Bosne + sve razglede prema programu + lokalnog vodiča za razgled Sarajeva!

1. DAN 30.12.2021. Čakovec/Varaždin/Zagreb - Sarajevo

Polazak u 03.30h sa parkirališta kod dvorane graditeljske škole u Čakovcu, 04,00 sata sa parkirališta kod gradskih bazena z Varaždinu te 05.30h sa parkirališta kod hotela Zovko u Zagrebu (kod Pevexa). Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo, odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe. Odlazak u hotel, smještaj i noćenje.

2. DAN 31.12.2021. Sarajevo - Vrelo Bosne

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (ulaznica u cijeni), šetnja i kraća pauza. Povratak u hotel te slobodno vrijeme za uživanje u sadržajima hotela : zatvoreni bazeni, saune, fitness... Doček Nove godine u osobnom aranžmanu u nekom od mnogobrojnih kafića ili restorana ili mogućnost doplate za organizirani ALL INCLUSIVE DOČEK NOVE GODINE - GLAZBA U ŽIVO U HOTELU*. Noćenje.

*Doplata za ALL INCLUSIVE VEČERU ZA DOČEK NOVE GODINE UZ GLAZBU UŽIVO - obavezna najava prilikom rezervacije - 350,00 kn (švedski stol s bogatim izborom domaćih i internacionalnih jela, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića).

3. DAN 01.01.2022. Sarajevo - Zagreb/Varaždin/Čakovec

Kasni doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Polazak prema mjestu polaska preko Zenice - Doboja - Bosanskog Broda. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.