NOVO! Neodoljivi ZIMSKI PRAZNICI u Zadru na 3 dana/ 2 noćenja u luksuznom 10 Heritage Rooms + kuhano vino i kobasice, sve za 2 osobe i samo 599 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševite se zimskim ruhom Zadra... ZIMSKI praznici u sunčanoj Dalmaciji! Kupon za ponudu vrijedi do 30.01.2022.!

10 Heritage Rooms (# 10HR) u potpunosti je obnovljen stari gradski objekt koji je svoja vrata otvorio u lipnju 2019.

SMJEŠTAJ 

Svaka je jedinica opremljena luksuznim queen ili king size krevetom koji osigurava dodatnu udobnost, pametnim TV-om, besplatnim Wi-Fi, klima uređajem, mini barom, prostranom garderobom i kupaonicom s tušem. Svaki gost ima pristup zajedničkom vrtu (terasi) ispred kuće.

SMJEŠTAJ
Svaka je jedinica opremljena luksuznim queen ili king size krevetom koji osigurava dodatnu udobnost, pametnim TV-om, besplatnim Wi-Fi, klima uređajem, mini barom, prostranom garderobom i kupaonicom s tušem.
Svaki gost ima pristup zajedničkom vrtu (terasi) ispred kuće.
10 Heritage Rooms smješten je u poznatoj ulici Borelli, na pola puta između poznatih "četiri ugla" i Sv. Donata Chrucha. Sama zgrada izgrađena je 1831. godine na vrhu ostataka drevnog rimskog grada. 

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Kako je objekt naveden kao kulturna baština Zadra, zaštićen je od strane Ministarstva kulture RH. Tijekom iskopavanja koja su obavljena u procesu obnove, svaki novopronađeni predmet i sloj dokumentiran je za potrebe Arheološkog muzeja. 10HR nalazi se u povijesnoj jezgri starog grada Zadra, u blizini samostana sv. Marije, rimskog foruma i glavne ulice Kalelarga. Pozdrav suncu i morske orgulje nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

*Javni parking je dostupan na poluotoku (plaća se od 8:00 do 16:00).

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail reservations@hr-10.com ili na mobitel 098 1991 813, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.