Zimski odmor u Makarskoj! Uživajte u blagdanskim danima uz 4 dana i 3 noćenja u luksuznim apartmanima City Beach Apartments za 2 ili 4 osobe + djeca do 12 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite jednosobni ili dvosobni apartman i uživajte u zimskim danima s obitelji ili prijateljima! Kupon vrijedi od 28.12.2021. do 10.01.2022.

Uživanje u odmoru uz pogled na plavetnilo mora, šum valova i miris mora i borova najbolji je način za vraćanje energije. Idealan je to odmor, koji jača i duh i tijelo. City Beach Apartmani u Makarskoj pravo su mjesto za one koji čeznu za takvim odmorom.

Dodatne pogodnosti: besplatan parking u podzemnoj garaži; mogućnost rane prijave i kasne odjave; mogućnost spajanja kupona za duži boravak.

Apartmani City Beach dizajnirani su da Vam pruže punu udobnost i užitak. Svaki apartman ima pogled na more, nudi udobnost koja zadovoljava zahtjeve suvremenog života: udobnu kuhinju, kompletno opremljenu klimu, LCD TV u svakoj prostoriji s više od 100 mogućnosti odabira željenog TV programa. 


Također imaju Wi-Fi Internet, a kako bi vaš odmor bio još ugodniji, svaki balkon je opremljen stolom i stolicama. Osiguran je i garažni parking za vaše vozilo, a kako bi vam odmor bio na prvom mjestu u svim aspektima, do svakog apartmana može se doći liftom.

U naselju se nalazi restoran koji će vas oduševiti svojim specijalitetima.