Dizajnerska Galeria Valeria Downtown Seaside 4* poziva Vas na neodoljiv ZIMSKI odmor u SPLITU na 2 dana/ 1 noćenje sa ili bez doručka uz bocu pjenušca po dolasku sve za 2 osobe i od samo 444 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u uređenju, ambijentu i eleganciji Galerije Valerija... Kupon za ponudu vrijedi od 02.01.22. do 31.03.22.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more...

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. Objekt je opremljen po vrhunskoj kvaliteti i raspolaže s 9 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 10% u odabranim restoranima u Splitu; popust od 10% na masaže i tretmane za uljepšavanje.

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail galeriavaleria.split@gmail.com ili na mobitel +385 99 274 5076, uz KOD kupona po primitku kupona.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.