PodržimoNaše

Na moru je najlipše! 2 noćenje s doručkom u Hotelu President u ZADRU, gratis parking i internet, piće dobrodošlice, sve za 2 osobe po super cijeni!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 1.199 kn

Iskoristite bogati paket Hotela President**** te posjetite Zadar, grad iznimne 3000-ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa!

Hotel President**** pruža vrhunsku uslugu gostima i svojom se uslugom može mjeriti s europskim standardima. U restaurantu se jelovnik neprestano mijenja i prilagođava gostovim željama, a svaki detalj, od posuđa i čaša do cvjetnih aranžmana i dekoracija, visoko je estetiziran. Jelovnik je napravljen prema svjetskom trendu sastavljanja jelovnika.

Ponuda  uključuje za 2 osobe:

3 dana, 2 noćenja s doručkom  u dvokrevetnoj sobi,

gratis parking i internet

piće dobrodošlice.


Svi kupci kupona ostvaruju i popust od 20% u Restoranu Roko u Zadru na adresi Put Dikla 74 (radno vrijeme restorana:  Pon -Sub: 11:00-24:00; Ned: 18:00-24:00)

Hotel ima 15 klimatiziranih soba i 12 apartmana, te radi na principu integriranog sustava "Inteligentni hotel". 

Sobe su opremljene namještajem od trešnjinog masiva izrađenog u Biedermeier stilu. Za svaku sobu pojedinačno namještaj je ručno rađen po mjeri, a izradila ga je tvrtka Stilles iz Slovenije.


Usluge gostima: pranje i kemijsko čišćenje rublja, transferi, brodski i kopneni izleti s vodičem, mogućnost iznajmljivanja telefax stroja i fotokopirnog aparata, a isto tako i prijenosnog računala, priključka na Internet, te organizacija najma sportskih terena. Sobno posluživanje je na raspolaganju 24 sata.

Recepcija je u mogućnosti nabaviti karte za sve predstave i događanja u gradu, te organizirati putovanja avio kompanijama. U hotelu se nalazi mjenjačnica samo za goste.

Stoga, bilo kako da dođete u Zadar, kopnom, morem ili zrakom, Zadar Vas očekuje kao dragog gosta, bliskog prijatelja i dobrog znanca. Veliko je zadovoljstvo za Hotel PRESIDENT**** što može biti Vaš domaćin u toku Vašeg boravka u ovom prelijepom mediteranskom gradu.

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti: tražite li idealan smještaj, autohtone gurmanske delikatese, kulturne znamenitosti, suvremene sportske objekte te raznovrsni izletnički program, odabrali ste pravu destinaciju za odmor, sport i zabavu.

Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Ljeti je Zadar domaćin Glazbenim večerima u sv. Donatu, Zadarskom kazališnom ljetu, Festivalu suvremene glazbe, KalelargArt - Street art festivalu, te urbanom festivalu Zadar snova. Zasigurno ćete se zabaviti i na Noći punog miseca, Millennium Jump-u ili na jednom od koncerata svjetskih glazbenih atrakcija.