Na moru je najlipše! 2 noćenje s doručkom u Hotelu President u ZADRU, gratis parking i internet, piće dobrodošlice, sve za 2 osobe po super cijeni!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite bogati paket Hotela President**** te posjetite Zadar, grad iznimne 3000-ljetne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog naslijeđa!

Hotel President**** pruža vrhunsku uslugu gostima i svojom se uslugom može mjeriti s europskim standardima. U restaurantu se jelovnik neprestano mijenja i prilagođava gostovim željama, a svaki detalj, od posuđa i čaša do cvjetnih aranžmana i dekoracija, visoko je estetiziran. Jelovnik je napravljen prema svjetskom trendu sastavljanja jelovnika.

Ponuda  uključuje za 2 osobe:

3 dana, 2 noćenja s doručkom  u dvokrevetnoj sobi,

gratis parking i internet

piće dobrodošlice.


Svi kupci kupona ostvaruju i popust od 20% u Restoranu Roko u Zadru na adresi Put Dikla 74 (radno vrijeme restorana:  Pon -Sub: 11:00-24:00; Ned: 18:00-24:00)

Hotel ima 15 klimatiziranih soba i 12 apartmana, te radi na principu integriranog sustava "Inteligentni hotel". 

Sobe su opremljene namještajem od trešnjinog masiva izrađenog u Biedermeier stilu. Za svaku sobu pojedinačno namještaj je ručno rađen po mjeri, a izradila ga je tvrtka Stilles iz Slovenije.


Usluge gostima: pranje i kemijsko čišćenje rublja, transferi, brodski i kopneni izleti s vodičem, mogućnost iznajmljivanja telefax stroja i fotokopirnog aparata, a isto tako i prijenosnog računala, priključka na Internet, te organizacija najma sportskih terena. Sobno posluživanje je na raspolaganju 24 sata.

Recepcija je u mogućnosti nabaviti karte za sve predstave i događanja u gradu, te organizirati putovanja avio kompanijama. U hotelu se nalazi mjenjačnica samo za goste.

Stoga, bilo kako da dođete u Zadar, kopnom, morem ili zrakom, Zadar Vas očekuje kao dragog gosta, bliskog prijatelja i dobrog znanca. Veliko je zadovoljstvo za Hotel PRESIDENT**** što može biti Vaš domaćin u toku Vašeg boravka u ovom prelijepom mediteranskom gradu.

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti: tražite li idealan smještaj, autohtone gurmanske delikatese, kulturne znamenitosti, suvremene sportske objekte te raznovrsni izletnički program, odabrali ste pravu destinaciju za odmor, sport i zabavu.

Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Ljeti je Zadar domaćin Glazbenim večerima u sv. Donatu, Zadarskom kazališnom ljetu, Festivalu suvremene glazbe, KalelargArt - Street art festivalu, te urbanom festivalu Zadar snova. Zasigurno ćete se zabaviti i na Noći punog miseca, Millennium Jump-u ili na jednom od koncerata svjetskih glazbenih atrakcija.