DOČEK 2022. uz Jolu i Sinove Ravnice i 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Vodicama, Imperial Park Hotelu 3*! Iskoristite i 40% DODATNOG POPUSTA za plaćanje ZABA Mastercard karticom!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

30.12. Sinovi Ravnice, 31.12. Jole s bandom i uz svečanu večeru!!! Spektakularan doček Nove godine u obnovljenom Imperial Park Hotelu 3* s novim vanjskim bazenom! Dijete do 3,99 godina (bez ležaja) GRATIS! U ponudi uključeni i dječji doček Nove godine i dadilja koja će cijelu noć paziti na vaše mališane! Kupon vrijedi od 30.12.2021. do 02.01.2022.

U ponudi uključeni prezentiranje domaćih proizvoda uz klapu u Aperitiv baru (17:30-19:00h) i svečana večera u restoranu (19h) uz koncert SINOVI RAVNICE 30.12. (21:00h) + Warm Up na Aperitiv baru (19h) i svečana večera uz koncert JOLE 31.12. (20h) + Warm Up na Aperitiv baru (19h) i svečana večera reprize Nove godine uz bend 01.01. (20h)

U ponudi Vas očekuje i svakodnevna dječja animacija + dječji doček Nove godine 31.12. + dadilja koja će cijelu noć paziti na djecu u spavaonici!

IMPERIAL PARK HOTEL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. 

Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje u svakoj prilici, bilo da ste na kraćem ili dužem odmoru, ili tek u prolazu.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv bar, TV sala, a posjetiteljima su na raspolaganju i razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji.

Vanjski sportski tereni i fitness prostorija (tenis, boćanje) i zabavna soba - bilijar, stolni tenis, pikado, karte! 
Mogućnost organizacije izleta i razgledavanja znamenitosti po promotivnoj cijeni!

Vodice predstavljaju popularnu turističku destinaciju na srednjem Jadranu poznatu po raznolikoj turističkoj ponudi i noćnom životu. Smještene 11 km sjeverozapadno od Šibenika, Vodice broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor jer svatko može pronaći nešto za sebe.

Bogata povijest kraja, prekrasne plaže s kristalno čistim morem, blizina otoka Prvić i Zlarin te nacionalnih parkova samo su neki od mnogobrojnih razloga zašto su Vodice idealno mjesto za savršen odmor.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti i predrezervacija sobe, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na mail groups@rivijera.hr ili broj 022 454 437!