Predah u predivnom pejzažu seoske idile začinjen je dobrom hranom! EKO SELO GRADUNJE kraj Zagreba - izbor između 5 BOGATIH MENIJA domaće recepture za RUČAK za 1 ili 2 OSOBE, od 69 kn/ osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EKO SELO GRADUNJE su otvorene za užitak svih ljubitelja dobre klope u novom RADNOM VREMENU! Priuštite si predah u seoskoj atmosferi, daleko od gradske vreve i stresa... Kupon je iskoristiv do 31.01.2022. (isključeni termini 24.12.21., 25.12.21., 26.12.21., 31.12.21. i 01.01.22.)!

Eko selo Gradunje imaju čak 4 OTVORENE TERASE koje mogu primiti 40 osoba poštivajući sve preporuke o distanciranju!

• Menu 1: domaća goveđa juha, krvavice s prilogom (restani krumpir, dinstano zelje), palačinke s flambiranim kupinama i sladoledom, nutellom ili orasima, sve za 1 osobu.

• Menu 2: domaća goveđa juha, pečenice s prilogom (restani krumpir, dinstano zelje), palačinke s flambiranim kupinama i sladoledom, nutellom ili orasima, sve za 1 osobu.

• Menu 3: domaća goveđa juha, teletina ispod peke s prilogom, palačinke s flambiranim kupinama i sladoledom, nutellom ili orasima, sve za 2 osobe.

• Menu 4: domaća goveđa juha, Plata Gradunje (2 x vratina, 2 x kobasica, 2 x zagrebački odrezak, 2 x pileći file, 2 x svinjski ražnjići), pekarski krumpir, povrće sa žara, palačinke s flambiranim kupinama i sladoledom, nutellom ili orasima, sve za 2 osobe.

• Menu 5: domaća goveđa juha, roštilj s prilogom (ražnjići, ćevapi, šiš ćevapi, kotleti, carsko meso, kobasice), palačinke s flambiranim kupinama i sladoledom, nutellom ili orasima, sve za 1 osobu.

Na sjeveroistoku od Zagreba prostire se neodoljiva privlačnost Prigorja, slikoviti vinorodni kraj Svetog Ivana Zeline. Mnogo crkava i kapelica, svjedoka povijesne i kulturne baštine, razasuto je zelinskim krajem.

OSTALI SADRŽAJI 

Opustite se u našoj pilnici koja se sastoji od blagovaonice te bogatog vinskog podruma. U toplijim danima opustite se na svježem zraku i uživajte u prekrasnom pogledu s naše terase.

Tu je i teren za mali nogomet,živi stolni nogomet,odbojku i viseća kuglana. Naravno poslje svih aktivnosti valja se okrijepiti,ponudu jela i pića ćete naći u našem restoranu.