[RELAX EXPERIENCE] Zimski spektakl za sva čula! Prepustite se nautičkim čarima na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u luksuznim apartmanima 5* Marina Novi uz masažu... od samo 1287 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Besplatan boravak za jedno dijete do 7 godina! Ponuda 1 se može koristiti isključivo za tjedni boravak od 10.01.22. do 28.02.22., a ponuda 2 se može koristiti isključivo od 14.01.22. do 27.02.22. preko vikenda.

MARINA NOVI

Marina Novi smještena u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog, svojim vrhunskim dizajnom i najnovijim tehnološkim rješenjima postavlja nove standarde nautičkog života.

U obje ponude Vas očekuje i 1x ručna parcijalna masaža po osobi u trajanju od 20 minuta (isključivo za odrasle)!

Idealna nautička polazišna točka, smještena na spoju sjevernog hrvatskog priobalja i Kvarnera, obiluje atraktivnostima prirodnih i kulturnih resursa, uključujući oko 100 km razvedene obalne linije. Četiri velika i brojni manji otoci te izuzetno privlačna mjesta pružaju bogatu ponudu raznih događanja od brojnih regata do kulturnih manifestacija tijekom cijele godine.

U polupansionu Vas očekuju 2x a la carte doručak + 2x tematska večera sa služenim menijima u ambijetalnom restoranu Admiral! 

APARTMANI 5*

Probudite se uz pogled na marinu Novi u visokokvalitetnim jednosobnim apartmanima. Dizajnirani za visoki komfor, suvremeno su i praktično opremljeni, spavaćom sobom, dnevnim boravkom, modernom kupaonicom i kuhinjom. Svaki apartman je klimatiziran i posjeduje zasebnu natkrivenu terasu.

Osiguran je bežični Internet, kabelska televizija, sef, parkirno mjesto i mogućnost korištenja vanjskog bazena. Ovdje smo da pružimo prostor opuštanja i uživanja te udovoljimo svakoj želji našeg gosta. Korak od mora, apartmani pružaju prekrasan pogled na marinu te obližnje otoke. Doživite jedinstveno iskustvo i uživajte u našim apartmanima koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

MARINA

Upravo zbog svoje pozicije Marina Novi za sebe voli reći da je centar na moru. Podno divne vizure staroga grada uživati ćete u svakom trenutku provedenom na ovom mjestu.

Prekrasna nautička marina koja od 2018. godine ponosno nosi kategoriju 5 sidara nalazi se na samom ulazu u grad Novi Vinodolski. U ovom trenutku Hrvatska ima samo dvije takve marine. 204 morska veza, te 10 suhih vezova od kojih svaki vez ima svoj priključak za vodu i struju idealno su mjesto za smještaj vašeg morskog ljubimca.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reception@marinanovi.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

RESTORAN ADMIRAL

Restoran njeguje modernu europsku kuhinju, spravljenu od svježih lokalnih namirnica. Uz ljubazno i profesionalno osoblje u ugodnoj atmosferi, do izražaja dolazi moderan dizajn i topli  materijali interijera. 

Restoran tijekom cijele godine pruža mogućnost organiziranja vjenčanja, proslava godišnjica, poslovnih banketa i sličnih događanja.