NOVO! KULINARSKA RADIONICA - Nice to meat You u AvantGardenu u Zagrebu! Uz renomirane moderatore naučite pripremu tatarskog i beefsteak-a, tehnike serviranja te sljubljivanje vina&jela, samo 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: vođenu radionicu kako pripremiti tatarski biftek i beefsteak, serviranje, degustaciju pripremljenih mesnih specijaliteta, sljubljivanje sorti vina s jelima (vina vinarije Enosophia)! Kupon vrijedi isključivo za jedan od ponuđenih termina: 10. - 13.01.2022.

Kulinarska radionica obuhvaća: pripremu, serviranje i degustaciju:

Njegovo veličanstvo Beefsteak

• Tatarski biftek - na radionici učimo pripremu tatarskog i beefsteak-a, tehnike serviranja jela, sljubljivanje vina i jela, te na kraju konzumaciju pripremljenih mesnih specijaliteta, sljubljivanje sa vrhunskim vinama vinarije Enosophia.

Moderatori: Goran Vručinić - vlasnik Fidel Gastra, Mišo Pešić - najpoznatiji Beef shop, vinarija Enosophia.

Pridružite nam se na novoj kulinarskoj radionici „Nice to meat You“ u kojoj ćemo uz vlasnika Beefshop g. Mišu Pešiča ući u savladavanje tajni fermentacije, pretvarajući tako sirovo goveđe meso u istinsku umjetnost gurmanskog doživljaja. Voditelja Fidel Gastra g. Goran Vručinića koji u svojih 40 godina iskustva u gastronomiji, vodi renomirani restoran i catering pokazat će nam serviranje i posluživanje jela te vinarija Enosophia s Frankovkom „kraljicom svojih vinograda“ koja će uz predstavljanje vinarije polaznike naučiti sljubljivanju sorte vina s jelima.

Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu, degustaciju pripremljenih jela i vina!

AVANTGARDEN
AvantGarden je event square predstavljen u pravom industrijskom stilu za organizaciju svih vrsta evenata. Prostor Avantgardena čine cjeline Event square, Secret gallery te Peron 16 koji može primiti veći broj posjetitelja te nudi mogućnost cateringa i uživanja u brojnim hrvatskim vinima, sve popularnijem gin-u brojnih hrvatskih destilerija te premium cigarama.

BEEFSHOP
Za sve ljubitelje kvalitetnog junećeg mesa sa provjerenim podrijetlom. Naše meso dolazi iz Austrije od vrste Simental koja ima svježu brdsku ispašu. Vrsta Simental je smeđe-bijele boje, a meso ima dobru strukturu i fini okus jer sadrži kvalitetnu masnoću, odležalo je tri tjedan (21 dan) koliko je potrebno mesu da sazrije.

FIDEL GASTRO 
Jela su napravljena s najmodernijim tehnikama pripreme i obrade namirnica iz uzgoja provjerene kvalitete. Hrvatskoj javnosti predstavljamo novi smjer u kulinarstvu odnosno kuhinju 21. stoljeća. vođeni vrijednostima održivosti, profesionalnosti i profesionalnog usavršavanja mi stvaramo novi pristup prehrani.

VINARIJA ENOSOPHIA
Vinarija Enosophia je kontinentalna vinarija koja osobitu ljubav, strast i znanje ulaže u vrhunska crna vina, a posebnu pažnju posvećuje kraljici svojih vinograda i podruma Frankovki, sorti grožđa koja je na pitomim obroncima Krndije pronašla svoj dom.