NOVO! Spriječite bol u leđima od sjedenja! Opustite se uz izbor masaža u La Camilla Centru u Zagrebu - UZV sa masažom leđa ili cupping masaža leđa u trajanju od 25 minuta, već od samo 89 kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 180 kn
Ušteda 50%
Cijena 89 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 28.02.2022.

Izaberite opciju:
Opcija 1)
masaža leđa sa ultrazvukom 25 min
Opcija 2) cupping masaža 25 min

Masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. 

Cupping terapija ili cupping masaža drevna je metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Ljudi podliježu ovoj metodi iz brojnih razloga: zbog raznih bolova, upala, problema s cirkulacijom, ali i zbog jednostavnoga opuštanja i masaže koja prodire duboko u vašu kožu.