Koža lica Vam nije svježa i elastična kao prije? Bezbolno pomladite kožu uz izbor između 3 fantastična tretmana (RF ili UZV špatula ili dermapen) u La Camilla beauty baru u Zagrebu, od samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Regenerirajte kožu lica, uklonite mrtve stanice i podarite joj mladenački sjaj! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 28.02.2022. Lokacija salona: Ulica Vladimira Ruždjaka 19, Savica!

RADIOFREKVENCIJA LICA
Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice.

Ultrazvučna špatula 
Riječ je o tretmanu bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.

Enzimski piling
Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

Dermapen
Microneedling je jedan od najučinkovitijih tretmana za njegu i regeneraciju kože. Radi na principu mikroiglica pomoću kojih se na površini kože naprave sitna mikrooštećenja čime se stimulira prirodna proizvodnja kolagena. Ovim tretmanom se popravljaju površinske nesavršenosti kože, fine linije, bore, površinski ožiljci, koža postaje zaglađena.