NOVO! Dovedite se u formu bez puno muke i postignite željeni izgled! Detox i oblikovanje tijela uz 1x TERMODEKA ili VACCUM FIT 100 u Platinum Bella Beauty u RIjeci, već od samo 79 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opcija 1. uključuje i masku za lice ili čupanje obrva! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 28.02.2022.

TERMODEKA 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

Vacuumfit 100

Najnovija metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciji celulita. Sadrži jake aktivne tvari koje imaju odlične efekte na smanjenju obujma tijela. Dodatak hijalurona vraća koži zategnutost i svježinu. Metoda koja bez agresivnih aparata i struje, na prirodan način, bez boli i neugodnih efekata djeluje na organizam i pomaže u procesu mršavljenja... Smanjuje celulit, masne naslage, poboljšava cirkulaciju, izbacuje višak vode iz organizma, ubrzava cirkulaciju, sadrži tvari za smanjenje oticanja nogu.....

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 099 577 8196, uz KOD i ID kupona po primitku!