BACI SVOJU PRVU KUGLU! U samom centru Zagreba očekuje Vas najatraktivniji boutique Bowling centar Zagreb! 2 sata lude zabave: KUGLANJE i najam staze za do 6 osoba, uz 50% POPUSTA - samo 149 kn!!!

57 prodanihMožete kupovati i dalje!

Uz 8 novih Brunswick staza, Zagreb je bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji! Najam staze od ponedjeljka do srijede! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2022.

Bowling centar Zagreb – Najbolja zabava u centru grada!

Najatraktivniji zagrebački boutique bowling centar sa 8 Brunswick staza otvoren je u samom centru Zagreba – Galleria Business Center – na samo par koraka od Trga Bana Jelačića!

Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih. Disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave.

Sa 8 novih Brunswick staza Zagreb je postao bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji.

Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari kuglanja.

Naša kuglana nalazi se u strogom centru Zagreba, na samo 300 metara od Trga Bana Jelačića, na križanju Vlaške i Smičiklasove ulice, unutar jednog od najatraktivnijih poslovnih centara – Galleria Business Centra!

Nisi nikad bio/la na bowlingu? Vrijeme je da baciš svoju prvu kuglu!

O bowlingu svakako treba znati nekoliko činjenica!

Osnovna oprema su čunjevi, kugla i cipele. Ako ne znaš kako ih koristiti upitaj naše ljubazno osoblje da ti pokaže. Potrebno je kuglom oboriti 10 čunjeva koji su postavljani u trokut- najbolje odjednom. Ako vam ne uspije sručiti sve čunjeve iz prve imate pravo na drugi pokušaj. Kuglanje je prije sve ga dobra zabava. Bowling kugle su različitih veličina i težina i prilagodljive su svima.

Obavezna nadoplata za cipele 10 kn /osobi.

OBAVEZNA NAJAVA na mail ili telefon minimalno 2 dana prije dolaska. Kupon je iskoristiv u periodu: od ponedeljka do četvrtka (16:00 do 24:00h).