Želite naučiti voziti motor? JOŠ NIŽA CIJENA za osposobljavanje vozača za A kategoriju u ZAGREBU - za vozače koji posjeduju B kategoriju - u Autoškoli GOLD za SAMO 1844 KN!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije, a uključuje 15 sati obuke! Ponuda vrijedi do 01.06.2022.

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw.

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Kupon se može iskoristiti do 01.06.2022. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s autoškolom, a temeljem KUPONA!

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Po dolasku na upis u autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom Gold potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 30 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!