[LAST MINUTE] DOČEK NOVE u SLAVONIJI - 1, 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Villi Valpovo + novogodišnja večera & paket pića, novogodišnji brunch, a sve za 2 osobe i od SAMO 999 kn!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjerite izrečeno i doživite Slavoniju na drukčiji način! Kupon za ponudu 1 se koristi isključivo od 31.12.21. do 01.01.22., a kupon za ponudu 2 se koristi ponudu 2 se koristi isključivo od 31.12.21. do 02.01.22. te kupon za ponudu 3 se koristi isključivo od 30.12.21. do 02.01.22.

Ponude uključuju: novogodišnju svečanu večeru (bogati menu u 4 slijeda) sa živom glazbom ("Bago-bend") i paket aranžmanom pića u potrebnim količinama + novogodišnji brunch (07-11 h: 01.01./opcija 1. i 02.01.22. /opcija 2. i 3.) + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

HOTEL VILLA VALPOVO

Hotel Villa Valpovo**** smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Na bazi šezdesetgodišnje tradicije u ugostiteljstvu  i dvadeset godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude. Dakako, tijekom godine, nudimo i posebnosti organiziranih turističkih ophodnji i izleta, do 100 km udaljenosti od hotela. 

PROGRAMSKI SADRŽAJ

Organizirani obilazak tri slavonska grada: Valpova, Belišća i Osijeka

• Posjet ciljanim lokalitetima u navedenim gradovima: osječka tvrđa, osječka katedrala, stari beljski podrum i kušanje vina, posjet baranjskoj kući, posjet muzejima, noćno kupanje u Bizovačkim toplicama (uz neobaveznu nadoplatu na licu mjesta).

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

RESTORAN

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

SOBE
Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Dijete do 2 godine GRATIS!

Što nudimo u gradu Valpovo u ovo blagdansko vrijeme?! 

*Božićna čarolija u srednjovjekovnom dvorcu Prandau-Norman *Posjet muzeju Valpovštine *Posjet baroknoj župnoj crkvi Bezgrešnoga začeća B. D. Marije i razgledanje *Žive Jaslice u središtu mjesta *Vatromet u ponoć, na obali Karašice uz zdravicu šampanjca ; vremenski prijelaz sa Stare 2021. na Novu 2022. godinu.

Što nudimo u gradu Belišću u ovo blagdansko vrijeme?! 

*Razgledanje prekrasno dekoriranog gradića, posebice sada u blagdanskom ugođaju *Klizalište (posebice noćno) na otvorenom *Posjet crkvenim obredima *Industrijski muzej *Posjet brendiranom OPG Gat „Kulen Novosel“ *U kazališnoj kavani susret s živim Djedom Božičnjakom i fotografiranje *Repriza/ inačica Novogodišnjeg programa uz živu glazbu „Bago bend“ pod nazivom „Kavane su duši drage“. 

Što nudimo u gradu Osijeku u ovo blagdansko vrijeme?! 

Uživanje na svakom koraku uređenog Osijeka, grada na Dravi. *Razgledanje prekrasno dekoriranog grada, posebice sada u blagdanskom ugođaju *Posjet srednjovjekovnoj Tvrđi-vizualni most Sulejmana veličanstvenog *Sudjelovanje na osječkoj promenadi *Muzeji *Tamburaši *Fiš paprikaš.