Uronite u luksuz Valamar Lacroma Dubrovnik Hotela 4* i istražite veličanstveni DUBROVNIK! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz opuštanje u bazenu & SPA zoni, a sve za 2 osobe i samo 1352 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševite se znamenitostima Dubrovnika, a nakon istraživanja Gradskih zidina i Straduna prepustite se spa užitcima i opustite u unutarnjem bazenu... Dodatna pogodnost ponude je korištenje fitness-a! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 01.02.22.

Posljednjih pet godina nositelj je prestižne nagrade "World Travel Award" kao vodeći hotel u Hrvatskoj koji nudi najvišu razinu usluga i sadržaja.

DOŽIVITE VRHUNSKI ODMOR U DUBROVNIKU

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik je smješten u zelenoj oazi poluotoka Babin kuk, na samo 15 minuta od Starog grada Dubrovnika.

PARKING GRATIS! Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

SUPERIOR DVOKREVETNA SOBA - MORSKA STRANA
Opremljenost: bračni/ odvojeni kreveti, max. 2 odrasle osobe i 1 dijete, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacija/ grijanje.

Dijete do 2 godine koje spava s roditeljima GRATIS!

RESTORANI I BAROVI U HOTELU VALAMAR LACROMA DUBROVNIK
Oduševit će vas savršen hotelski doručak. Svom gurmanskom užitku možete nazdraviti uz izvrsna vina lokalnih vinarija i u show cooking restoranu ili jednom od četiri hotelska bara za ugodna dubrovačka druženja. 

RESTORAN MEDITERRANEO
Kušajte nikad bogatiji bife doručak i slasne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje za večeru u Mediterraneo restoranu. Uživajte u opuštenoj atmosferi i promatranju kuhara koji pripremaju i služe jela pred gostima.

UNUTARNJI BAZEN
Bazen sa slatkom vodom koji se prostire na 189 m2, a na korištenje su Vam dostupne ležaljke i ručnici.

BALANCE MEDITERRANEAN SPA BY VALAMAR
Balance Mediterranean Spa by Valamar poseban je, opušteni wellness svijet na gotovo 1000 m2 u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Sav uronjen u tople boje zemlje i mirise oleandra i hibiskusa pruža raskošne masaže i spa tretmane s esencijama Mediterana.

*Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

ADULTS ONLY - SPA centar je na raspolaganju isključivo gostima starijim od 16 godina
Sadržaji SPA zone: parna kupelj, finska sauna, soft sauna, sauna lounge, soba za opuštanje s vodenim krevetima te Organic Bar sa ponudom svježeg voća, orašastog voća, čajeva i aromatizirane vode.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.