NOVO! Jedinstveno mjesto u srcu Sarajeva - Hotel Bistrik City Center poziva Vas na zimski odmor od 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i samo 699 kn! Djeca do 5 godina GRATIS!

8 prodanihMožete kupovati i dalje!

Istražite povijesne i kulturne ljepote Sarajeva u zimskom ruhu uz vrhunsku ponudu Hotela Bistrik u samom centru starog dijela grada... Boravišna pristojba i osiguranje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 01.05.2022.

U hotelu će Vas dočekati i slatki poklon dobrodošlice te bosanska kava GRATIS!

Smješten u centru starog dijela grada Sarajeva, Hotel Bistrik City Center, dio Elegance tours grupacije, svojim gostima nudi izuzetno iskustvo, moderno opremljene sobe sa besplatnim Wi-Fi, podzemni parking osiguran video nadzorom.

U ponudi Vas očekuje i 10% popusta na spa i frizerske usluge u partnerskim salonima (uz rezervaciju iz hotela), besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu i parking mjesto u garaži hotela (potrebna rezervacija)!

Hotel ima 15 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima odvojenu kupaonicu, LCD CATV, kuhalo za vodu, čaj i kavu, minibar (plaća se po trošku), hotelsku kozmetiku, ekstra prekrivače na zahtjev. Doručak, kao najvažniji obrok dana, pripremljen je sveže za Vas.