TURSKA - tjedan iz snova! Aviokarte u oba smjera, 6 noćenja s doručkom u hotelu Vera Verde 5* i 1 noćenje u hotelu 4* u Pamukkalama, izleti, koktel dobrodošlice, sve za samo 1199 kn po osobi!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite uzbudljivo putovanje u listopadu sa NIKAL TRAVEL-om i Crnim Jajem po super cijeni! Turska svojim gostima nudi mnogo više od sunca, plaže i mora. Ondje se nalaze zapanjujuće prirodne ljepote, kulturne i povijesne znamenitosti, zanimljiva mjesta i impresivne građevine. Amex do 6 rata i Diners do 12 rata!

Uvjerite se sami u čaroliju ovog turističkog odredišta  -Turske! Ljubaznost i gostoprimstvo su veoma važni u Turskoj, stoga su cijene, sa svim pogodnostima i vrlo dobro opremljenim hotelima, pristupačne i povoljne za ugodan odmor.

Ponuda uključuje: 6 noćenja s doručkom u hotelu Vera Verde 5* i 1 noćenje u hotelu s 4* na području Pamukkala- polazak 02.10, 09.10, 16.10 ili 30.10.2014. 

Ponuda uključuje: let u oba smjera, transfere od aerodroma do hotela te transfere autobusom, smještaj u hotelima 5 i 4 *, 7 x doručak švedski stol, vođenje na hrvatskom jeziku, koktel dobrodošlice pri dolasku, posjet tkaonici tepiha, izlet u Hierapolis - na listi UNESCO svjetske baštine, obilazak vodopada Karpuzkaldiran u Antaliji!


Obavezna nadoplata za zračne pristojbe od 798kn po osobi!

Dvodnevni izlet u Pamukkale je sastavni dio programa. Za vrijeme izleta se prtljaga mora uzeti sa sobom.

1. dan: Let u Antaliju

Vaš turistički vodič će vas dočekati pri dolasku i s koktelom dobrodošlice u hotelu vam još jednom poželjeti lijepi boravak. Noćenje u hotelu s 5 zvjezdica Vera Verde kod Beleka.

2. dan: Slobodno vrijeme
Uživajte u pogodnostima svojeg hotela s 5 zvjezdica. Noćenje u hotelu Vera Verde kod Beleka.

3. dan: Antalija - Pamukkale
Nakon doručka Check-out iz hotelske sobe, sa sobom se uzima i prtljaga. Danas idete na dvodnevni izlet u Pamukkale, što spada u sastavni dio programa. Vožnja kroz predivnu meandričnu dolinu u Pamukkale, u prijevodu „Pamučni dvorac“. Po dolasku vam se pruža prilika za kupanje u vašem termalnom hotelu. Noćenje u termalnom hotelu Richmond kod Pamukkalea s 4 zvjezdice.

Psssst...početkom 10 mjeseca u Turskoj još uvijek idealno vrijeme za kupanje!

4. dan: Hierapolis – Antalija
Danas posjećujete grad Hierapolis, osnovan u 2. st. prije Krista od pergamskog kralja Eumenesa II. Ostaci antičkih termi su isto tako znameniti  kao i restaurirani ostaci kazališta i nekropola sjeverno od grada. Dalje se vozite preko čarobnog predjela planine Taurus natrag u Antaliju, a usput se staje u povijesnoj radionici za ručnu izradu tepiha. Turska je svjetski poznata po svojim tepisima ručne izrade. Iskoristite mogućnost kupnje direktno od proizvođača. Noćenje u hotelu Vera Verde kod Beleka.

5. dan: Antalija – Slapovi Karpuzkaldiran
Danas posjećujete Antaliju, jedan od najljepših gradova na turskoj rivijeri. Zaštićena veličanstvenom kulisom planine Taurus ovdje buja bogata vegetacija. Vidjeti ćete najbitnije znamenitosti grada. Za vrijeme šetnje gradom vam se prigodom posjete tvornici nakita i kožnih proizvoda nudi mogućnost povoljne kupnje. Na kraju dana posjećujete poznate slapove Karpuzkaldiran. Noćenje u hotelu Vera Verde kod Beleka.


6. dan: Slobodno vrijeme
Opustite se i uživajte na plaži ili nam se pridružite na zanimljivom opcionalnom izletu. Noćenje u hotelu Vera Verde kod Beleka.

7. dan: Slobodno vrijeme
Opustite se i uživajte na plaži ili nam se pridružite na zanimljivom opcionalnom izletu. Noćenje u hotelu Vera Verde kod Beleka.

8. dan: Povratak kući
Već prema vremenu leta, autobus će nas odvesti u zračnu luku i krećemo kući.


Putne isprave: Za putovanje u Republiku Tursku hrvatski državljani dužni su prije polaska ishoditi vizu putem sustava E-viza. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr uz plaćanje kreditnom/debitnom karticom. Cijena vize je 15 €. Za putnike koji nemaju pristup internetu agencija nudi uslugu ishođenja vize po cijeni od 149,- kn (s uključenim troškom vize). Putovnica za ulazak u Tursku mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma polaska. Dodatne informacije zatražite putem naših telefona.

Toplice Pamukkale

Pamukkale, znan kao i Pamučni dvorac, poznat je po svojim snježno bijelim formacijama kalcija. Te su se formacije razvijale tisućljećima od vapenanačkih vrućih izvora,a u njihovom ljekovitom učinku su uživali i stari Rimljani. Danas, Pamukkale su dio UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine i popularna turistička destinacija,ali i lječilište.

Antalya
Antalya se nalazi u podnožju planine Taurus i jedan je od najljepših gradova turske rivijere. Posjetitelji imaju priliku ovdje vidjeti razne znamenitosti poput: Starog grada, džamije Yivli Minare i gradske zidine sa zvonikom.

Hierapolis
Antički grad Hierapolis se proteže iznad bajkovitih vapnenačkih „terasa“, a najpoznatiji je po dobro očuvanom kazalištu iz 2. Stoljeća poslije Krista, rimskim termama, ostacima Apolonova hrama, Nymphaeumu i gradskim vratima.