ZIMSKA čarolija na Rogli! 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM u Pansionu Smogavc 3* & šetnja s bakljama i degustacijom pića, ulaz u saunu, parking... sve za 2 osobe, samo 2659 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 5 godina gratis s 2 odrasle osobe (na bazi noćenja s doručkom)! Kupon vrijedi do 01.03.22.

 

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Ponuda uključuje: 4 dana, 3 polupansiona (doručak i večera) u sobi 3* + piće dobrodošlice + 1 ulaz u saunu u brvnari (renovirana i produžena 2021.) 2 h po osobi + besplatan najam ping pong stolova + neograničena upotreba fitness-a na otvorenom + 1 x šetnja sa bakljama i degustacijom domaćih žestokih pića (sokova) u restoranu Smogavc (po povratku) + korištenje grijača za skijaške cipele + prostorija za odlaganje skijaških cipela i skija + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, skijanja u  mjestu Rogli, izleta i uživanja u prirodnoj i kulturno-povijesnoj baštini regije. 

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Wellness centar se koristi u skladu s epidemiološkim preporukama! 

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +386 3 757 35 50. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@smogavc.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama. U blizini se nalaze široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja, planina...