Iskoristite zimsko sunce za odmor u gradu pod Marjanom u Bošket Luxury Rooms! 3 dana/ 2 noćenja u suite-u + karte za kazalište subotom, sve za 2 osobe i djecu do 10 godina - samo 749 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zašto je SPLIT najljepši grad na `svitu`, saznajte i vi i budite dio splitskog đira! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.03.22.

Privatni smještaj na idealnoj lokaciji da istražite zanimljivosti Splita. Par minuta šetnje do Dioklecijanove palače ili uživajte u Muzeju grada Splita.

Rezervacije vikendom imaju uključenu besplatnu turu gradom (subota 10:00 h na hrvatskom i engleskom jeziku), te karte za kazalište za subotnju predstavu, uz prethodnu najavu, bar jedan dan ranije!

SMJEŠTAJ
Sobe u privatnom smještaju sadrže klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef te vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Sve luksuzne sobe Bošket također uključuju posteljinu i ručnike.

SPLIT

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. 

Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem telefona 021 786 500 ili maila sales@lhjupiter.com