TRANFORMACIJA tijela u samo 1 dolasku! Studio Manuela u Zagrebu pripremio je mini paket MRŠAVLJENJA: presoterapija i lipolaser + kavitacija, cellushock ili RF uz 56% popusta...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: presoterapiju i lipolaser + kavitaciju, cellushock ili radiofrekvenciju! Kupon se može iskoristiti do 30.03.2022.

PRESOTERAPIJA
Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo – presoterapija. Ona je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.

KAVITACIJA
Kavitacija je bezbolni fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji "razaraju" masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela.

LIPOLASER

Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom "hladnom" laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija.,

RADIOFREKVENCIJA

Dubinskim zagrijavanjem kože,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože,odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. 

CELLUSHOCK

Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt CELLUSHOCKA: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva. Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.