Počastite se gastro iskustvom u modernom Restoranu Taurus u Zagrebu! Neodoljivi RUČAK ili VEČERA u 3 bogata slijeda s izborom jela za samo 149 kn/osobi!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 12.02.2022.

Jednako privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima kombinacije okusa vrhunskih specijaliteta, RESTORAN TAURUS očarat će vas svojim uređenjem te opuštenim gostima, koji se s razlogom uvijek rado vraćaju.

Za romantičnu večeru u 3 slijeda izaberite jedno od ponuđenih jela (za predjelo, glavno jelo i desert)!

Predjela: izbor hladnih narezaka Taurus ● carpaccio od dimljene sabljarke ● pačja jetra s posipom crvenog papra i chutney od maline

Glavna jela: pileća prsa aromatizirana maslacem na kremi od mrkve i đumbira s njokima od griza ● iberico file u umaku od brusnice s kroketima od bundeve i špeka ● biftek (200g) u umaku od tartufa s pljukancima ● odrezak od tune s trakicama hrskavog povrća

Deserti: lava cake ● čokoladna nougat tortica ● cheesecake voćna košarica

RESTORAN TAURUS - Fuzija lokalnih i internacionalnih okusa

Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. 

Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu naše kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija minimalno 1 dan ranije na 01 33 22 905!