LJETNA AKCIJA Crnog Jaja i Impuls inga! Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan ili kuću, već od 599 kn! Amex do 6 rata, a Diners do 12 rata!

564 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imate kuću ili stan i trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu? Iskoristite akciju Crnog Jaja i tvrtke Impuls ing d.o.o. i platite samo 599 kuna izradu za stan ili 649 kuna za kuću na području cijele RH-a (uz dodatnu nadoplatu za otoke)!

Ponuda uključuje: energetski pregled i izradu energetskog certifikata za stan ili kuću bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja.

Pravilnikom  je određeno da se nekretnine veće od 400 m2 te nekretnine u kojima se nalaze složeni sustavi grijanja i hlađenja kategoriziraju kao složene te su potrebna tri inženjera i drukčiji način certificiranja!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između dvije opcije:

Opcija 1: STAN - DO 150 m2

Opcija 2: KUĆA - DO 250 m2

U cijenu je uključeno: dolazak na objekt, energetski pregled, izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Bez energetskog certifikata više ne možete prodati stan ili kuću! Tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom vrši energetske preglede zgrada s jednostavnim i složenim termotehničkim sustavima. Nakon pregleda izrađuju energetski certifikat brzo i povoljno. Ujedno vas savjetuju kako smanjiti mjesečne izdatke za grijanje, el.energiju i dr. 

Prema Pravilniku o energetskom certificiranju zgrada (NN 81/12, 29/13, 78/13):

OBAVEZNA PRIJAVA!!!! Nakon kupnje kupona na web adresi: http://crnojaje.impulsing.hr/

Sve postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju moraju imati važeći energetski certifikat, te isti mora biti dostupan na uvid kupcu prije sklapanja ugovora o kupoprodaji od 1. srpnja 2013. godine.

Pojedinačne samostalne uporabne cjeline zgrada koje se iznajmljuju, daju na leasing ili u zakup moraju imati važeći energetski certifikat dostupan na uvid najmoprimcu ili zakupcu, prije sklapanja ugovora o iznajmljivanju, leasingu ili zakupu od 1. siječnja 2016. godine.

Za prodaju nekretnine bez energetskog certifikata, kazne mogu biti i do 100.000 kuna. Kazne su predviđene za vlasnike građevine, stana, ureda koji je obveznik provođenja energetskog pregleda i certifikata, a nije ga napravio.