NOVO na Crnom Jaju! Idiličan zimski odmor u Splitu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, piće dobrodošlice, nedjeljni buffet ručak u luksuznom Hotelu Ora 4* za samo 999 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Ora 4* je puno više od običnog hotela, mjesto gdje ćete uživati i osjećati se potpuno opušteno... Kupon vrijedi do 31.03.2022.

Ponuda uključuje i SPLIT CARD!

HOTEL ORA 4*

Naš moderni interijer i 24 luksuzno uređenih soba dizajnirani su kako bi Vam pružili sve potrebno za ugodan boravak. A naše profesionalno osoblje razmazit će Vas i pobrinuti se za svaku vašu želju i potrebu.

Smješten u neposrednoj blizini centra Grada Splita, a opet dovoljno daleko od gradske gužve i buke, Hotel Ora pruža Vam odmor koji Vam je potreban. Prekrasna plaža Trstenik udaljena je svega nekoliko minuta lagane šetnje. A ukoliko poželite uživati u jednom od brojnih gradskih i međugradskih izleta koje imamo u ponudi, zbog optimalne lokacije hotela, brzo ćete izaći iz grada.

Restoran Hotela Ora svakodnevno služi bogati buffet doručak od 07:00 do 10:30 sa raznovrsnim izborom dnevno svježih namirnicama koje će zadovoljiti svakog gosta. 

U ponudi Vas očekuje i "all you can eat" ručak u nedjelju (za boravak preko vikenda) te 15% popusta na a la carte jelovnik i cjenik pića!

Ambijent, usluga te vrhunski specijaliteti idealna su kombinacija za svečane, poslovne i obiteljske susrete, dok raznovrsnu ponudu pomno pripremljenih jela koja povezuje tradicionalnu mediteransku kuhinju i internacionalne okuse upotpunjuje pažljivo odabrana vrhunska vina kako bi Vam osigurali vrhunski gastronomski doživljaj.

Naše sobe su vaša oaza, mjesto gdje ćete se opustiti, odmoriti i uživati. Možete izabrati sobu s bračnim ili razdvojenim ležajevima, a u suvremenom, prostranom i klimatiziranom interijeru, imate sve što je potrebno za ugodan boravak – mini bar, LED televiziju s domaćim i stranim satelitskim programima te bežićni pristup internetu (Wi-Fi). Smještajne jedinice povezane su liftom s prizemljem i garažom.

FITNESS centar Hotela Ora opremljen je modernim spravama najnovije generacije koji je, uz rad vrhunskih stručnjaka, namijenjem nezaboravnom iskustvu treniranja. Nudi izvrsno okruženje u kojem ćete se pobrinuti za svoje tijelo, odmoriti i obnoviti energiju u idealno uređenom prostoru. Najsuvremenije sprave za vježbanje pružit će Vam jedinstveno iskustvo treniranja u oazi odmora i relaksacije.

SPLIT

Priča o Splitu počinje još u 3. stoljeću u vremenu cara Dioklecijana koji je odlučio baš na tom poluotoku, u blizini rimskog grada Salone, izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U posljednjih 1700 godina Palača se razvila u grad koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine.

Dioklecijanova palača i cijela povijesna jezgra Splita na popisu su svjetske baštine UNESCO-a još od davne 1979. godine. Prošetajte gradom preko Splitske rive, kroz Marmontovu ulicu do Grgura Ninskog. Prođite kroz vrata Diokecijana i uživajte u kavi ispod sunca zlatnoga na Peristilu upijajući svaku nit antičke arhitekture.