NOVO u Stubakima - BIOTERAPIJA po metodi Zdenka Domančića® uz 4 dana i 3 polupansiona za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec 3*, 2x masaže od 30 minuta i bogati Wellness & SPA!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Obnovite svoj duh i tijelo bioenergijom te se opustite u blagodatima termalne vode i saune... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 03.02.-06.02. - RASPRODANO / 14.02.-17.02. / 28.02.-03.03. / 17.03.-20.03. - RASPRODANO

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika korištenja bioenergije u iscjeljivanju; ona je jednostavna, moćna, neinvazivna i djelotvorna tehnika iscjeljivanja bez dodira, s blagotvornim učinkom bez obzira na dob ili stanje koje se tretira ukoliko se provodi na pravilan način. 

Metoda je prirodna, a terapeut uzima bioenergiju iz prirode, koja je dio nas. Sama terapija je neinvazivna i ne zahtjeva nikakvu posebnu opremu, ulja ili tjelesnu manipulaciju. Za vrijeme tretmana osobe su u potpunosti odjevene i većina ih navodi da u toku terapije osjećaju duboku smirenost. Neke osobe, koje su senzibilnije na vlastito bioenergetsko polje i rad na njemu, mogu osjetiti senzacije kao što su toplina, hladnoća, trnci ili kolanje. Drugi pak jednostavno uživaju u opuštanju i vremenu posvećenom isključivo sebi.

Zdenko Domančić ističe da njegova iscjeljenja nisu nikakvo čudo, jer on svojom terapijom balansira životnu energiju (bioenergiju) i kao provodnik je provodi u kontaktu s drugom osobom. Terapija ima cjelovit, sveobuhvatan i blagotvoran učinak na čovjeka te pomaže u psihofizičkom iscjeljenju i u krajnjem cilju - poboljšanju kvalitete života. 

Terapija se radi u grupi no, sa svakim pacijentom se radi pojedinačno, primjereno dijagnozi. Individualni tretman traje dvadesetak minuta, dok se terapije izvode u svjetlom i ugodnom okruženju i uz zvuke opuštajuće muzike. Terapije traju četiri dana u nizu, a mogu se ponavljati prema želji i potrebi tretirane osobe. Terapeuti ne postavljaju dijagnozu već se u potpunosti oslanjaju na dijagnozu postavljenu od strane službene medicine te je poželjno da na terapiju dođete sa postavljenom dijagnozom.

Terapije izvodi licencirani terapeut Christian Čulig, a više o tome možete pročitati i OVDJE!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Wellness & SPA prostori i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

U ponudi Vas očekuju 2 masaže uljem po izboru u trajanju 30 minutaneograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room!

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom SVIJET MASAŽE. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.