NOVO! Zaboravite nesanicu i poboljšajte koncentraciju! Moć prirode u biljnim dodatcima prehrani - NIKSEN NOOTROPICS! Svježi i odmorni uđite u dan uz paket: Flow&Glow + Nighty Night, samo 297 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko osjećate umor, misli su vam raspršene i teško pronalazite fokus te slabo spavate zbog stresa ovo je idealna prilika da podarite tijelu potrebni odmor! Kapsule su na BILJNOJ BAZI, a pakiranje je namjenjeno za upotrebu od mjesec dana! Kupon vrijedi do 05.03.2022.

FORMULA VISOKE TEHNOLOGIJE IZ PRIRODE

Nootropicsi su potpuno prirodni dodaci prehrani - biljni ekstrakti, vitamini, minerali i esencijalne aminokiseline koji se stoljećima koriste kao hrana za mozak, za poboljšanje kognitivnih radnji i ostvarivanje svog punog potencijala. Wellbeing stručnjaci iz Niksena spojili su najnoviju tehnologiju i ekstrakte najmoćnijih biljaka koje su od pamtivijeka poznate po svojim dobrobitima za organizam. Ekstrakti, za razliku od praha, sadrže puno koncentriraniju informaciju biljke što povećava učinkovitost suplementa.

ZAŠTO NOOTROPICSI: • poboljšanje pamćenja • raspoloženje i depresija • pozornosti fokus • dugovjećnost i anti-aging • spavanje i oporavak • anksioznost.

NOOTROPICS FLOW ‘N’ GLOW 

MALA KAPSULA ZA VELIKE PROMJENE 

Budnost i laserski fokus bez stimulansa Niksen Flow’n’Glow je dnevni Nootropics – jedinstven i potpuno prirodan dodatak prehrani koji se temelji na herbalnim ekstraktima koji se u narodu koriste već tisućama godina za energiju, fokus, pamćenje i motivaciju. 

Umjesto još jedne kave, nahranite tijelo nutrijentima koji se već tisućama godina koriste u kineskoj i ayurvedskoj medicini za koncentraciju, mentalnu jasnoću,vitalnost, fizičku snagu,dugovječnost i balans.17 aktivnih sastojakadrevnih biljaka i vitaminaginseng, gotu kola, ginkgo biloba, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D3, koenzim Q10.

NOOTROPICS NIGHTY NIGHT

DUBINSKI ODMORI I OPORAVAK

Nighty Night je noćni Nootropics - jedinstven i potpuno prirodan dodatak prehrani koji se temelji na herbalnim ekstraktima koji se u narodu koriste već tisućama godina za miran um, dubinski odmor i kvalitetan san.

Stručnjaci iz Niksen tima kreirali su formulu visoke tehnologije koja će vas “isključiti” iz svakodnevice i koja je osmišljena s namjerom da pruži iskustvo dubinskog oporavka, relaksacije i regeneracije.12 aktivnih sastojakadrevnih biljaka i nutrijenatavaleriana, rhodiola, pasiflora, glog, magnezij, L- theanin, cink, kalij.

Dostava je uključena u cijenu i vrijedi za cijelu Hrvatsku! Mogućnost preuzimanja na 2 adrese u Zagrebu uz prethodnu najavu telefonom i uz kupon: Pick&Pack - Ulica Grada Gospića 1a, Zagreb ili Witrina - Vlaška ul. 7, Zagreb.

Zašto je energija toliko potrebna mozgu?

1. Održavanje: mozak je u konstantnom stanju smrti neurona i stvaranju novih neurona te oštećenja pa treba puno energije.

2. Organizacija: čak i zdravi neuroni zahtijevaju obilne količine energije kako bi osigurali pravilno signaliziranje, primitak i obradu informacija.

Ako tijelo ne može pružiti dovoljno energije mozgu tada dolazi do moždane magle i mentalnog umora. Ekstrakti drvenih biljaka i nutrijenti iz Nootropicsa mogu pomoći nahraniti mozak, povećati cirkulaciju i otkloniti mentalni umor i maglu.

Niksen - bez umjetnih boja, bez konzervansa, bez stimulansa.