Provedite VIKEND u srcu BARANJE - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz 1 večeru u 5 sljedova po izboru chefa kuhinje u luksuznom Hotelu Lug 4*!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U opciji 2 noćenja očekuje Vas i obilazak vinskog podruma (vinoteka) s degustacijom 3 vina! Pobjegnite od užurbane svakodnevice u baranjsku oazu mira, odmorite od gradske vreve i napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug 4*... Kupon vrijedi isključivo za vikende, do 31.03.2022.

Istražite život, tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor s partnerom ili prijateljima u luksuznom HOTELU LUG 4*. Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo.

U srcu Baranje, nadomak poznatog lovišta Tikveš i jednog od najvećih ornitoloških rezervata i Parka prirode Kopački Rit smjestio se naš Hotel Lug. U svojih 13 prostranih soba nudi moderni komfor i luksuz uz osjećaj tradicije i ladanjskog života. Nalazi se u prekrasnoj mirnoj prirodi te samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka.

Jedinstveni spoj povijesne arhitekture i moderne opreme. U prostranim sobama sa masivnim parketima i namještajem od masivnog drveta pronaći ćete sve blagodati današnjeg života poput TV-a sa satelitskim programima, sef-a i minibara, kao i brzi Wi-Fi internet.

Sve sobe su opremljene sa slijedećim: veliki televizor ravnog ekrana sa bogatim izborom TV programa, Onity sef veličine za laptop, tihi Kleo mini bar sa bogatim izborom pića, grickalica i slastica, besplatni Wi-Fi internet velike brzine, direktna telefonska linija sa povoljnim cijenama razgovora i sustavom automatskog buđenja, fen za kosu i visoko kvalitetna kozmetika za tijelo i kosu.

Zadnji puta značajno nadograđen na Hotel sa 4* u 2014. godini, a osvježen uređenjem i opremom 2020. godine naš objekt kako unutrašnjosti tako i u svom uređenom dvorištu na preko 10.000m2 nudi oazu za odmor, rekreaciju i druženje. Hotel Lug sadrži i a la carte restaurant, vinski podrum, teniske terene, konferencijsku dvoranu, salu za vjenčanja, konjušnicu i konje, opremu za karaoke, privatna parking mjesta, veliko dvorište i sjenice. 

Obje opcije uključuju jednu večeru u 5 sljedova po izboru chefa kuhinje, a opcija 2 noćenja uključuje dodatno i obilazak vinskog podruma (vinoteke) s degustacijom 3 vina!

Dok istražujete vina, poželjno je prepustiti se dječjoj radoznalosti. Naša vinoteka je zapravo hotelska ispostava nadaleko poznate osječke vinoteke Vinita, s desecima probranih vinskih etiketa multipliciranih sortama koje smo brižljivo odabrali kako bi vrsno reprezentirali cijelu vinsku regiju. 

Čak i kad nema organiziranih i vođenih degustacija, zainteresirani posjetitelj može provoditi sate i sate u ugodno temperiranom podrumu umirujuće surfajući među buteljama. Osjećaj miješanja dječje radoznalosti i potpunog zadovoljstva pred policama s izloženim vinima usporediv je s onim koji razvijaju ljubitelji knjiga kad se naglo nađu u lijepo uređenim knjižnicama ili knjižarama s ponudom raritetnih izdanja.

U Baranji sve počinje za stolom. Krajnje jednostavno, pa možda čak i očekivano sljubljivanje okusa kojima su Slavonci i Baranjci tradicionalno okruženi zapravo je poput refrena gastro himne koju kuhari u našoj kuhinji svakodnevno iznova skladaju. 

Gosti koji očekuju mir ubrzo počinju otkrivati istinske senzacije. Oni koji dolaze zbog zajamčenih domaćih okusa iznenade se novim dimenzijama jela o kojima su, prije prvog zalogaja, mislili da znaju baš sve. 

Slučajni namjernici, koji su u restoran povirili kako bi isprobali fiš, rado uz objed prepričavaju fascinaciju teksturom rastopljene crvene paprike koju će i dugo nakon odlaska nastavljati tražiti i uspoređivati s ponudom u tanjurima širom Baranje.