[11.-13.02.] VALENTINOVO u ISTRI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* uz degustaciju domaćih proizvoda u vinariji Tomaz u Motovunu!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za prikladnu proslavu dana zaljubljenih razmazite sebe i svoju bolju polovicu romantičnom ponudom Hotela Premantura Resort 4*! U intimnosti hotelskog wellness prostora bit ćete posluženi vinom ili pjenušcem, po odabiru, a dodatni gastro užici očekuju Vas u vrhunskoj vinariji Tomaz u Motovunu... Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 11.02.-13.02.2022.

U ponudi Vas očekuje i ROMANTIČNA VEČERA sa tradicionalnim delicijama istarskog podneblja!

Hotel će biti prikladno uređen u znaku Valentinova, a uz večeru 12.02. razveselit će Vas živa glazba!

Samo 10 km udaljen od centra Pule, a manje od kilometra udaljenosti od Rta Kamenjak, HOTEL PREMANTURA RESORT 4* nudi romantični ugođaj te odmor kakvog sami odaberete. Miran i relaksirajući ili aktivan i avanturistički, na Vama je da odlučite.

Očekuje Vas i piće dobrodošlice po izboru i butelja vina ili pjenušca na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

*Obavezna nadoplata za izlet u vinariju Tomaz u Motovunu; od hotela do vinarije je potrebno 1h vožnje vlastitim automobilom, adresa vinarije: Kanal 36, 52424 Motovun; gosti se obavezno moraju prijaviti za degustaciju najkasnije do petka 11.02. na broj Hotela Premantura Resort 099 333 2908, a degustacija počinje u subotu 12.02. u 13 sati; gosti mogu izabrati paket degustacije 5 vrsta vina uz grisine za 90 kn ili paket degustacije 5 vrsta vina uz narezak (sir, pršut, kobasice) za 160 kn.

VINARIJA TOMAZ u Motovunu

Vinarija Tomaz smjestila se u podnožju gradića Motovuna na čijim padinama se prostire 16 hektara vinograda. Godišnja proizvodnja doseže i do 100 000 butelja, a prevladava Malvazija Istarska te ostale autohtone sorte poput Terana i Muškata. Od ostalih sorti ističe se Merlot, a od Terana rade Rose te pjenušac.

Prednost vina obitelji Tomaz jesu mikro-klimatski uvjeti gdje se spaja mediteranska i kontinentalna klima koja pospješuje vrlo različitu temperaturu danju i noću što pogoduje kvalitetnom dozrijevanju grožđa te oplemenjuje vino sa vrlo intenzivnom aromatikom.

Rt Kamenjak jedan je od hrvatskih parkova prirode iz koje se proteže bajkoviti pogled na jadranski arhipelag. Nudi pregršt puteva za rekreaciju. Hotel Premantura Resort smješten je nedaleko od samog ulaza u park te je moguće pješice ili biciklom odraditi cijelu rutu, krečući od hotela kao startne pozicije.