NOVO! Sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentacijama i borama! Beauty studio TeiLa u Zagrebu donosi tretman mikro + beziglična mezoterapija + UZV + masaža uz 57% POPUSTA...

Tri udarna tretmana za predivnu kožu bez bora, mrljica i sivog tena lica, vrata i dekoltea - camera ready ten! Kupon se može iskoristiti do 12.03.2022.

Cijena uključuje: apšminkanje + tonik + mikrodermoabraziju + beziglična mezoterapiju sa štapićem za problematične zone + ultrazvukom ostatak lica tako da je cijela zona lica/ vrata i dekoltea obuhvaćena + nakon aparata masaža lica profesionalnom kozmetikom Dr.Renaud i Bioline, maska i krema!

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. 

Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Beziglična mezoterapija

Metoda koje se primjenjuje s ciljem regeneracije kože. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj sjaj, elastičnost i tonus.Radi se o metodi kojom u kožu u nosimo čitav niz korisnih supstanci – vitamine, minerale, hijaluronsku kiselinu...

Na ovaj će način vašu kožu punimo sa više potrebnih hranjivih tvari nego što biste Vi postigli godinama nanošenja krema. Oporavak je kratak, na koži nisu vidljivi nikakvi (ili minimalni) tragovi tretmana, te se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.