[VARAŽDIN - MRŠAVLJENJE] Vrhunski paket od 12 udarnih tretmana mršavljenja i preoblikovanja tijela u Studiju za njegu tijela Touch uz 75% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje paket od 12 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3 ultrazvučne kavitacije + 3 body formera + 3 multipolarne radiofrekvencije + 3 body wrappinga! Paket se koristi u 3 ili 6 dolazaka! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2022.

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

Body former je elektroterapijski tretman koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.

Multipolarna radiofrekvencija podrazumijeva nekirurški lifting i zatezanje lica i tijela, oblikovanje i mršavljenje lica i tijela, uklanjanje strija, ožiljaka te poticanje rasta kose.

Metoda uvijanje tijela u različite materijale (wrapping) radi njegovog zagrijavanja i preznojavanja, kojim se oslobađaju štetne materije, ublažava bol i koža podmlađuje, danas se  koriste kao dio modernih estetskih i medicinskih tretmana. Nekada se u ove svrhe tijelo zavijalo u zavoje i druge tkanine koje su povećavale temperaturu i dovodile do preznojavanja, a danas se kao efikasniji najčešće koriste folije i drugi sintetički materijali. Pored upotrebe u anticelulit terapiji, ova metoda ima mnogo šire polje pozitivnih dejstava – hidriranje kože, zatezanje, podmlađivanje, relaksacija mišića, otklanjanje bola i lakših zapaljenja u zglobovima i mišićima.