[RAB] - 2 noćenja s doručkom ili polupansionom u Hotelu INTERNATIONAL, korištenje finske saune, bazena, bicikl na pola dana + vožnja brodicom do plaže na Frkanju, sve za 2 osobe već od 1299kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote Raba, uživajte u prekrasnom suncu i divnom moru, te se smjestite u Hotelu International***! Bogati paket za dvije osobe već od 1299 kuna!

Odaberite između 2 opcije:


Ponuda 1 uključuje:

3 dana, 2 noćenja s doručkom u sobi s pogledom na more/grad (prema raspoloživosti), korištenje vanjskog bazena i whirlpoola, korištenje finske saune, korištenje fitness sobe, korištenje bicikla na pola dana (uz prethodnu najavu na recepciji), wi-fi u sobama i lobbyju, jedna vožnja brodicom od centra do plaže na Frkanju (povratna), sve za 2 osobe.


Ponuda 2 uključuje:

3 dana, 2 polupansiona u sobi s pogledom na more/grad (prema raspoloživosti), korištenje vanjskog bazena i whirlpoola, korištenje finske saune, korištenje fitness sobe, korištenje bicikla na pola dana (uz prethodnu najavu na recepciji), wi-fi u sobama i lobbyju, jedna vožnja brodicom od centra do plaže na Frkanju (povratna), sve za 2 osobe.


Dodatne pogodnosti za kupce ovih ponuda:

masaže i kozmetički tretmani s popustom od 20 %;

20 % popusta na uslugu ručka ili večere;

20 % popusta na buteljirana vina iz ponude hotelskog restorana.


U obje opcije uključena je jedna vožnja brodicom od centra do plaže na Frkanju (povratna)!


Hotel International Vam nudi slijedeće:

Kategorizacija: ***
Broj soba: 138 od toga: 80 sa pogledom na more, 58 sa pogledom na stari grad
Sve sobe su klimatizirane, imaju velike i udobne krevete hladnjak, sef, sat tv, telefon, sušilo za kosu, vatrodojavni sustav, Wi-Fi u sobama.
Recepcija,
Hotelski restoran (kapacitet cca. 250 osoba)
Aperitiv bar Daily News caffè (široka paleta dnevnih domaćih i stranih novina)
Lounge bar Escape,
Caffè bar Dock 69,
A là carte restaurant Città vecchia,
Whirpool i bazen,
Pool bar,
Wellness,
Solarij,
Sauna,
Fitness,
Najam bickla.

Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti i obvezna je s prethodna provjera raspoloživosti s hotelom prije kupnje kupona na 051 602 000 ili na mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr (poslati i kôd kupona nakon potvrde raspoloživosti).