[11.-13.02.] VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI! Travelego vodi Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom i Wellness & SPA u Hotelu Aquincum 5* s uključenim autobusnim prijevozom iz Varaždina i Čakovca!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 11.02.-13.02.2022.

POLASCI:

Varaždin - 06.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)

Čakovec - 06.30h parkiralište kod dvorane graditeljske škole Čakovec

Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu i voditelj putovanja tijekom cijelog putovanja!

1. DAN 11.02.2022. Varaždin/Čakovec - Budimpešta

Polazak autobusa u 6.00h sati s parkirališa kod gradskih bazena Varaždin i u 6.30h s parkirališta kod dvorane Graditeljske škole Čakovec. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku prema Budimpešti uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska slijedi odlazak na Gellert brdo s kojeg se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Nastavak razgleda grada autobusom i pješice: Trg heroja, gradski park, Bazilika Sv. Stjepana, Opera, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode... 

  

Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i kupovinu suvenira. U poslijepodnevnim satima odlazimo prema hotelu. Slobodno poslijepodne za uživanje u wellness centru. Noćenje.

U cijenu uključen smještaj u hotelu Aquincum 5* na bazi 2 noćenja s doručkom u 1/2 sobama + boravišna pristojba + korištenje Wellness SPA centra - 2 bazena s termalnom vodom, saune, parna kupelj, jacuzzi!

2. DAN 12.02.2022. Budimpešta - Gödöllő

Doručak u hotelu. Odlazak autobusom na poludnevni izlet do 30 km udaljenog dvorca Gödöllő (uz doplatu). Ako vas je oduvijek zanimao život aristokracije i rado biste zavirili u njihov svakodnevni život, u tom slučaju i ne biste mogli pronaći bolje odredište od ovog. 

Povijest baroknoga dvorca započela je 1735. godine kada je pouzdanik Marije Terezije grof Antun I. Grašalković započeo njegovu izgradnju. Nakon izumiranja obitelji dvorac je imao nekoliko vlasnika sve dok ga 1867. godine mađarska država nije kupila i u obnovljenom stanju poklonila Franji Josipu I. i kraljici Elizabeti kao krunidbeni dar. Kasnije je postao omiljeno provincijalno odmaralište kraljevskoga para. 

Nakon razgleda dvorca slijedi povratak u hotel. Poslijepodne slobodno za uživanje u wellness centru. U večernjim satima predlažemo vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Noćenje.

  

3. DAN 13.02.2022. Budimpešta - Čakovec/Varaždin

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela u prijepodnevnim satima. Odlazak na Budim te šetnja kraljevskim dijelom grada: Budimski dvor, kraljevska palača, barokne kuće, Matijina crkva, Ribarska tvrđava, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti... Slobodno vrijeme za individualni program. 

U poslijepodnevnim satima krećemo prema Čakovcu i Varaždinu. U povratku predlažemo večeru u tipičnoj mađarskoj čardi (uz doplatu). Očekivani dolazak je u kasnijim večernjim satima.