[12.-13.02.] VALENTINOVO u SARAJEVU! Travelego vodi Vas na 2 dana/1 noćenje s POLUPANSIONOM i Wellness & SPA u Hotelu Hollywood 4* s uključenim autobusnim prijevozom iz čak četiri grada!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz Zagreba, Sesveta, Varaždina i Čakovca! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 12.02.-13.02.2022.

POLASCI:

Čakovec - 03.00h parkiralište kod dvorane graditeljske škole Čakovec

Varaždin - 03.30h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)

Zagreb - 05.00h autobusni kolodvor Zagreb

Sesvete - 05.15h benzinska postaja Tifon (nasuprot METROa)

Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu i voditelj putovanja tijekom cijelog putovanja!

1. DAN 12.02.2022. Čakovec/Varaždin/Zagreb - Sarajevo

Polazak u 03.00h sa parkirališta kod dvorane graditeljske škole u Čakovcu, 03.30h sata sa parkirališta kod gradskih bazena u Varaždinu, 05.00h sa autobusnog kolodvora Zagreb te 05.15h sa benzinske postaje Tifon (nasuprot METROa) u Sesvetama.

Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo, odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe i ručak. Odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor s mogučnošću korištenja SPA Centra hotela (bazen, hidromasažna kada, Saune - finska, infracrvena, infragreen i parna, Turski hamam, Relax soba, Slana soba, Terapeutska masaža.) Svečana buffet večera u hotelu povodom Valentinova uz živu glazbu (uključeno u cijenu). Noćenje.

Cijena uključuje i smještaj u hotelu Hollywood 4* na bazi 1 polupansiona (večera i doručak) u 1/2 (dvokrevetnim) sobama + korištenje bazena, saune i fitness centra hotela + boravišna pristojba!

2. DAN 13.02.2022. Sarajevo - Čakovec/Varaždin/Zagreb

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (doplata na licu mjesta), šetnja i kraća pauza za kavu. Povratak u centar te slobodno vrijeme za ručak. Oko 15.00h polazak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.