[PAWNSHOP FEVER!] Ugrabi super ponudu za kupnju fantastičnih artikala u popularnoj zalagaonici Otkup.hr na čak 2 lokacije u Zagrebu - VOUCHER u vrijednosti 200 kn za - 100 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVO na CRNOM JAJU - voucher u vrijednosti 200 kuna u pola cijene za kupnju bilo kojeg artikla/artikala iznad 1000 kuna i plaćanje gotovinom! Kupon se može iskoristiti do 30.03.2022.

Zalagaonica je najjednostavniji i najstariji oblik zajma.

Što je zalagaonica?

Zalagaonica je zapravo mjesto gdje imate mogućnost dobivanja pozajmice u vidu novca preko robe koju dajete u zalog. Zalagaonica potpisuje ugovor s klijentom na mjesečnoj razini, a isti se može produžiti prilikom isteka. Zalagaonica OTKUP.HR je brzo i jednostavno rješenje ako Vam je hitno potreban novac.

Osim što ćete na lak, brz i siguran način doći do potrebnog novca za reguliranje svojih potreba, zalagaonica je i odlično mjesto za sigurno čuvanje vaših predmeta koji se daju u zalog.

Lokacije: Ilica 78 i Ilica 235, Zagreb
Radno vrijeme: ponedjeljak-petak 08-20h, subota 09-15h

U antičko doba, zalagaonica je postojala u Staroj Grčkoj i Rimu. Većina suvremenih zapadnih zakona o zalogu proizlazi iz rimskih praksi. Isto tako na istoku, poslovni model koji je postojao u Kini prije 3000 godina ne razlikuje se do danas. Kraljica Španjolske Izabela I. založila je svoj nakit za financiranje putovanja Kristofora Kolumba u prvom putovanju u Novi svijet.

Po kupnji i primitku, isprintani kupon OBAVEZNO ponijeti sa sobom i priložiti ga u poslovnici! Napomena: ponuda se odnosi na kupnju artikala iznad 1000 kn i isključivo na plaćanje gotovinom; ponuda se ne odnosi na investicijsko zlato !

Otkupljujemo, uzimamo u zalog, prodajemo...

Zlato i srebro, antikvitete, aute i motore, starine, satove, slike, ordene, bodeže, kubure, mobitele, informatička oprema, sportska oprema, muzičke instrumente, te druge stvari na upit.