[21.-23.01.] ULTRA LAST MINUTE - VINCEKOVO u Podravini! Uživajte u podravskoj tradiciji uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, Wellness & SPA i pregršt pogodnosti!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Podravinu, njezinu povijest i tradiciju uz ultra last minute vikend ponudu! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 21.01.-23.01.2022.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

POSEBNA ATRAKCIJA: u subotu 22.01. nakon doručka organizirani odlazak ispred hotela mini busom u vinograd Vinarije VUJIĆ na obilježavanje VINCEKOVOG sa posebnim vinskim vodičem (mini bus vozi ukoliko bude minimalno 20 prijavljenih gostiju na recepciji hotela, u protivnom moguć odlazak samoinicijativno vlastitim prijevozom); u vinariji gorički ručak – obvezna kupnja čaše kao suvenira na recepciji hotela i upis za ručak. 

Jedna od najljepših hrvatskih legendi je svakako poznata đurđevačka Legenda o Picokima koja se temelji na narodnoj predaji iz 16. stoljeća, a govori o tome kako su se branitelji đurđevačke utvrde obranili od napada Osmanlija.  Zbog svog nacionalnog značaja, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske stavilo je Legendu o Picokima pod zaštitu i 2007. godine dodijelilo joj trajni status nematerijalnog kulturnog dobra Republike Hrvatske.

Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Muzej grada Đurđevca sa interpretacijskim centrom Picokijade, Mini Zoo centra sa devama, Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta!

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.