Čarolija zimskog odmora u profinjenom Art & Heritage Hotelu Almayer 4* u Zadru! 3 dana/ 2 noćenja u deluxe sobi na bazi doručka + 1x večera, vođeni razgled grada, sve za 2 osobe i samo 2339 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sobe s dizajnerskim potpisom i izvrsnom lokacijom u srcu Zadra! Otkrijte raskoš tradicije u suvremenom ruhu! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.02. -28.02.2022.

Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

Almayer Art & Heritage Hotel šarmantni je i jedinstveni adults only (12+) boutique hotel s 4 zvjezdice koji se nalazi u srcu povijesne jezgre Zadra. Hotel se sastoji od devet ekskluzivnih soba, umjetničke galerije, wine bara, šarmantnog restorana “Corte” i bujnog tajnog vrta. Okružen zelenilom obližnjeg parka i zaštićenim kulturnim spomenicima, hotel je u neposrednoj blizini svih gradskih znamenitosti - antičkog foruma, mora, rive i poznatih arhitektonskih instalacija: Morskih orgulja i Pozdrava Suncu. Posebno dizajniran kako bi emanirao atmosferu doma prije nego li klasičnog hotela, Almayer je mjesto za istinske znalce i suvremene epikurejce. Na ovom upravo idealnom mjestu za brzi bijeg od svega, pripremili smo paket kojim ćete resetirati dušu i tijelo.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Deluxe Mezzanine dvokrevetnoj sobi + 2x a la minute doručak + piće dobrodošlice + poklon dobrodošlice + 1x večera (odabrana vina uključena u cijenu) + vođena 60 minutna tura gradom - "Alternativni Zadar" + besplatni parking + besplatni wi-fi, sve za 2 osobe.

Smjestiti ćemo vas u dvokrevetne Deluxe Mezzanine sobe koje se odlikuju prozračnim interijerom, originalnim umjetninama i toplom atmosferom spavaćeg dijela na polukatu, s iznimno udobnim krevetom. Uz mali znak pažnje i piće dobrodošlice u kojem je utkana gostoljubivost poput one kojom vas dočekuju i vaši najdraži, uvest ćemo vas u čaroliju odmora.

Prošetati ćete Zadrom na alternativnoj turi koja je osmišljena da na humorističan, i pomalo sarkastičan način, prepriča štoriju o ovom prkosnom gradu. Kad pozdravimo sunce i dočekamo noć, počinje hedonistički dio vašeg odmora. Naši iznimni kuhari pripremili su menu kojim ćete, u tri slijeda praćena odabranim vinima, okusiti ono najbolje od lokalnog i sezonskog, sljubljeno savršeno u zavodljivu rapsodiju okusa, boja i mirisa.

Novi dan započeti ćete u romantičnoj atmosferi ostakljene oranžerije s našim raskošnim i zdravim doručkom. Umjesto klasičnog švedskog stola, doručak serviramo à la minute, jer nam je svježina i kvaliteta te iskrenost ponude, od velike važnosti. Almayer nije uobičajeni hotel. Pored svih sadržaja koji se očekuju od suvremenog gradskog i baštinskog hotela, ovo je mjesto gdje se gosti tretiraju kao prijatelji, prostor koji omogućuje posjetiteljima da postanu njegovim dijelom. Topli interijer pun dobrodošlice i probranih komada antiknog te po mjeri izrađenog namještaja, stvaraju iskustvo bliže onom obožavanog doma, nego li hotela. Dođite doma jer Almayer je mjesto gdje ćete se doista zosjećati kao kod kuće.

Hotel je samo za odrasle od 12 godina na više!

Tri tisuće godina star grad Zadar posebno je romantičan zimi. Moćnim Velebitom prirodno zaštićen od bure, u svojim njedrima skriva na prvi pogled nevidljive ljepote, ali i svjetski poznate trgove, crkve, moderne arhitektonske spomenike vjetrovima i suncu, te srdačne ljude i vrhunsku spizu.

Obavezno prije kupnje provjeriti slobodne termine na 023 335 357! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail info@almayer.hr uz kod kupona po aktivaciji kupona.