PodržimoNaše

Klopa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane! Bogati meni za 4 osobe uz butelju vina Vinarije Micak u Kleti "Med Bregi" u Zagorju uz 54% popusta!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u ambijentu rustikalno uređenog podruma koji datira još iz davne 1905. godine i kušajte domaća zagorska jela i vina!

Dok uživate u očaravajućim mirisima i okusima specijaliteta koje smo pripremili za Vas razgledati možete stalni postav fotografija od kojih su neke također stare preko 100 godina!

Crno jaje meni za 4 osobe uz butelju vina ( 0,7 l )  Vinarije Micak uključuje menu u 3 slijeda i to:

predjelo: Zagorska juha sa vrganjima,

glavno jelo - mesna plata za 4 osobe (pikantna svinjska rebrica, pileća prsa špikana domaćom slaninom u začinskom bilju, pečeni krumpir iz rola uz rebrica i široki rezanci u umaku od kopra)

desert: kukuruzna zlevanka

Na istom imanju nalazi se i Konjički klub koji trenutačno broji 10-ak predivnih konja, zato preporučamo ponijeti koju mrkvu ili kocku šećera... jer će Vam biti neizmjerno zahvalni!

A kako bi očaravajući okusi i mirisi tradicionalnih domaćih jela bili što potpuniji, imate mogućnost isprobati i kvalitetna bijela i crvena vina od nekoliko prepoznatljivih vinara iz njihove regije po pristupačnim cijenama!


Budinščina se nalazi na samom istoku Krapinsko zagorske županije. Dolazak iz Zagreba najlakši je preko autoceste Zagreb – Varaždin, izlaz Breznički Hum. Kod crkve skrenuti lijevo u pravcu Zlatara i vozite kroz Butkovec, Gornjake, Hraščinu, Budinščinu. Parking je osiguran na parkiralištu uz novoobnovljenu crkvu.