Zaslužena njega i vidljivi učinci pomlađivanja, neinvazivno obnovite kožu lica uz ROLLER MASAŽER ZA LICE + GUA SHA od žada! Femme kutak za žene & CrnoJaje nude set za samo 85 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljepota iz udobnosti Vašeg doma... :) Nježni pokreti kotrljanja učinkoviti su načini za unos više kisika u kožu, opuštajući i vraćajući joj sjaj! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2022.

Paket uključuje: roller masažer za lice + gua sha od žada!

Ovaj masažer za lice od žada izrađen od 100% prirodnog vrhunskog kamena žada, koji je koristan za ljepotu kože i zdravlje tijela, učinkovito ublažava umor, poboljšava teksturu kože i revitalizira kožu. Dugotrajan, super jednostavan za njegu, bez statičkog elektriciteta.

Savršeno za sve tipove kože.

Vidljivo poboljšanje u zatezanju kože pomaže koži vratiti mladolik izgled. Nakon korištenja, koža djeluje mlađe i čvršće, zategnuta i podignuta.

Hladnoća žada zatvara pore dok valjak potiče cirkulaciju krvi, što može smanjiti natečenost i bore.

besplatna dostava ; Dostava: paket se šalje istog dana dostavom po RH što znači da bi paket trebao stići kroz najviše 96 h od trenutka narudžbe na području cijele RH.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail feme1307@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za dostavu!