Zima u znaku WELLNESS užitaka i luksuza u Hotelu Nautica 4* u Novigradu! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili polupansionom + najam bicikli & parking GRATIS, sve za 2 osobe i od samo 1119 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS! Prepustite se blagodatima odmora u Novigradu i uživajte u vrhunskom Hotelu Nautica 4*, a očekuje Vas i poludnevni najam bicikli! Kupon vrijedi do 28.02.22.!

HOTEL NAUTICA

Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu, dizajn i atmosfera raskošnih starih jedrenjaka, apsolutan komfor i najmodernija tehnologija, vrhunski standardi usluge, stručni management, iskusno osoblje, taylor made usluga.

- 38 prostranih soba s balkonom
- 4 luksuzna apartmana
- Restoran Navigare
- Booze and Blues Bar
- Wellness & Spa Center

Naše pomno dizajnirane, prostrane Superior sobe nude gostima apsolutan komfor i karakterističan dizajn. 

Sve sobe opremljeni su king-size ležajem, velikim balkonom te predivnom prostranom kupaonicom.

Ponuda uključuje neograničeno korištenje WELLNESS centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom + poklon kupon od 15 % na sve masaže.

Wellness centar objedinjuje zatvoreni bazen, whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, aroma tuševe s esencijama bora i manga. Naš salon ljepote pruža Vam mogućnost uživanja u klasičnim masažama. Doživite preporod u našem wellness centru! *Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 052 600 400.

Osim bogatstva sadržaja i vrhunske kvalitete usluge koji do sada nisu postojali u nautičkoj praksi Hrvatske, marina Nautica posebnu pažnju posvećuje elementima povezanima sa nautičkom kulturom življenja. Unikatna marina i atraktivni dizajnerski hotel, popraćeni vrhunskom gastronomskom i wellness ponudom pružaju sofisticiran diživljaj opuštanja.