[11.-13.02.] VALENTINOVO U GRADU PICOKA - 2 polupansiona, Wellness & SPA, svečana romantična večera uz slatki kulinarski show Sandre Jadek i tamburaše Dangube u Hotelu Picok 4*, a sve za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravno Valentinovo u Hotelu Picok 4* uz vrhunski polupansion, Wellness & SPA te romantične trenutke na svečanoj večeri na kojoj Vas očekuju tamburaši te slastice hrvatske slastičarske olimpijke Sandre Jadek! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 11.02.-13.02.2022.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena! Dodatne pogodnosti: 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru + mogućnost nadoplate za masažu za dvoje u sobi - ROMANTIC DUO u trajanju 30 minuta za samo 150 kn (rezervirajte svoj termin na vrijeme na broj 048/672-253, kapaciteti su ograničeni).

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

U ponudi Vas očekuje i svečana romantična večera na bogatom švedskom stolu uz kulinarski show i tamburaše Dangube! Dodatna pogodnost: 10% popusta na a la carte ponudu u restoranu Đurđevačka Iža!

Prvo započnite večeru sa bistrom juhom od fazana ili krem juhom od kraljevskog miksa šumskih gljiva samo za zaljubljene te nakon toga isprobajte maštovita i ukusna jela poput svinjskih mišića u umaku od vina s peskov, odreska ljubavi od piletine sa jabukama ili prasića punjenog marelicama i podravskom šunkom, teletina sa šljivama i gljivama, ili nešto poput naših podravskih specijaliteta - pileta Picok sa domaćim pečenim mlincima, iskoštenih bataka i zabataka sa višnjama te mnogih drugih jela uz domaće podravske priloge koje vrijedi provjeriti uz nezaboravan podravski doživljaj ambijenta hotela. 

Nakon menija koji će vam u trbušćićima izazvati leptiriće ljubavi slijedi kulinarski show hrvatske slastičarske olimpijke SANDRE JADEK. Pobrinut će se da vam vatra ljubavi i posjet ovom hotelu ostane dugo u pamćenju pa će tako za vas pripremati vrhunske slatke delicije i ljubavne grijehe, poput banana koje će kupati u čokoladi, uz atraktivne zvuke podravske tamburice i bajsa popularne grupe DANGUBE, a dalje provjerite sami... mi smo sigurni da nećete požaliti!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.