Romantične šetnje i PROLJETNO ruho ribarskog mjesta Barbat na otoku Rabu! 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u studio apartmanu Dolin za 2 osobe i već od samo 625 kn! Parking GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba, ručnici i posteljina uključeni su u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi od 08.04.22. do 15.05.22.

Studio apartman Dolin nalazi se u Barbatu na otoku Rabu na mirnoj lokaciji u blizini same šetnice uz more. U blizini se nalaze brojne prekrasne plaže, kao i razni sadržaji poput marketa i kvalitetnih ribljih restorana. 

Studio apartman Dolin opremljen je klima uređajem kako bi vaš boravak u njemu bio što ugodniji, a za potpuni doživljaj pobrinut će se prekrasni zalasci sunca koje možete gledati s velikog balkona. 

Gosti također mogu koristiti vrt u kojem se nalazi roštilj i gdje mogu provesti vrijeme okruženi zelenilom i potražit zaklon od sunca. Studio apartman je novo uređen i moderan s velikim bračnim krevetom, udobnim kaučem, klima uređajem, pametnim TV-om i osiguranim Wifi-jem. Parking mjesto je osigurano i do prve plaže ima 2 minute hoda.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158, a ODMAH po kupnji i primitku obavezna potvrda rezervacije (uz KOD i ID kupona) na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158!

Mjesto Barbat malo je ribarsko mjesto s kojeg se pruža prekrasan pogled na susjedni otok Dolin i nezaboravne romantične šetnje uz more do starog grada i središta otoka Raba. Obližnje plaže idealno su mjesto za opuštanje i kupanje u čistom moru i udaljene su samo nekoliko minuta hoda. 

Barbat je malo ribarsko mjesto na Rabu okruženo šljunčanim i pješčanim plažama i oduvijek je bilo omiljeno odredište nautičara zbog svojih prirodnih ljepota.