NOVO! PROLJETNI bijeg u slikovito mjesto Kampor na otoku Rabu! 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u apartmanu Mirjana za 4 osobe i već od samo 815 kn! Parking gratis!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi od 08.04.22. do 15.05.22.

Apartman Mirjana

Apartman "Mirjana" nalazi se u Kamporu na Rabu, 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak s terasom i pogledom na more, kuhinja, kupaonica, klimatiziran. Osigurano parking mjesto. Za 4 osobe, eventualno 4 + 1 osoba.

I dodatno ima Wifi, roštilj, TV, dvorište.

OKOLICA
Kampor na Rabu nije tek jedna od turističkih destinacija na hrvatskim otocima. To je najbolje očuvano mjesto na otoku sa stoljetnom ribarskom tradicijom, unutar šumskog rezervata "Dundo". Mjesto je premreženo pješačkim i biciklističkim stazama te okruženo prekrasnim plažama. Nalazi se na putu koji spaja dvije čarobne uvale koje čuvaju predivne rapske plaže, još neoskvrnute turističkom ekspanzijom. A takav je i sam Kampor - mjesto gdje se spaja tradicija i moderna kultura življenja.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158, a ODMAH po kupnji i primitku obavezna potvrda rezervacije (uz KOD i ID kupona) na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158!