[VELJAČA] ZDRAVLJE & LJEPOTA u Hotelu Phoenix 4* u Zagrebu - wellness odmor uz hidromasažu u bazenima, finsku saunu, aroma masažu, sunčanje i detox čajeve - samo 149 kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od napornih obveza i posvetite vrijeme zdravlju i ljepoti svoga tijela u Wellness & Spa oazi Hotela Phoenixa 4* u Zagrebu! Iskoristite jedinstvenu ponudu koja će vratiti energiju i prirodnu ravnotežu vašem tijelu! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO ČETVRTKOM, PETKOM ILI SUBOTOM, do 26.02.2022.

Opustite se u hidromasažnom bazenu, uživajte u jacuzziju, odmorite u relax zoni uz ugodnu glazbu, izbacite sve toksine iz vašeg tijela uživajući u finskoj sauni te se detoksicirajte finim čajevima... 

Za savršen doživljaj hotel Phoenix nudi i 25 minuta aroma masaže. 

Pored toga, tu je i prilika da vaš ten dobije pravu ljetnu boju na potpuno zdrav način u vrhunskom MegaSun solariju.

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ U 2013. I 2014.

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdice u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Opustite se u hidromasažnim bazenima - endless pool i jacuzzi, finskoj sauni te Relax zoni na udobnim ležaljkama uz glazbu, a okrijepite se s Infusion Detox čajem i čajem od limunske trave i đumbira...

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo. Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Ove udobne sobe opremljene su modernim interijerom, elegantno osvijetljene, s jednostavnim dekorima u boji Hotela Phoenix. 

Prepustite se blagodatima aroma masaže u trajanju 25 minuta i zdravom sunčanju u MegaSun solariju u trajanju 10 minuta!

U sklopu hotela je restoran Maestro, Wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Gdje se nalazimo? Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada); dostupnost javnog prijevoza (I. zona); u blizini shopping centra City centar East (5 min automobilom), Garden Mall (10 min automobilom); u blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), Aquaparka Adamovec (5 min automobilom); u blizini shopping centara: Ikea, Designer Outlet Croatia, City centar East.